Hirdetés 

VV Virág egyre kínosabb helyzetekbe keveredik… Az RTL balhés sztárját alig egy hónapja bilincsben szállították kórházba, most pedig a vőlegényével szócsatázott 78 ezer követője előtt – írta a Bors.

VV Virág kapja az ívet a rajongóitól: „Minek ez a kacsaszáj?”

VV Virág alig egy hónapja élő videóban balhézott vőlegényével, ami természetesen rekordgyorsasággal járta be a teljes online tert. A páros először csak szóváltásba került,később a vita már tettlegességig is fajult. Az egész cirkuszt 200 ember nézte végig, akik közül többen is értesítették a rendőrséget, hogy elejét vegyék egy esetleges tragédiának. A hatóságok gyorsan kiérkeztek a helyszínre, ahová egy mentőautót is irányítottak, végül pedig Virágot bilincsben szállították kórházba.


A híresség élő adásban balhézott párjával (Fotó: Instagram)

Ez már önmagában is borzasztó eset, de sajnos Virágék még ezt is tudták fokozni. Ámbár a rendőrség felajánlotta Virág számára, hogy magánindítvánnyal éljen vőlegényével szemben, ő elutasította ezt a lehetőséget, s mindezek után inkább együtt maradt a férfival. Egy darabig úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, azonban a minap ismét feltűntek a színen.

Virág csütörtök hajnalban úgy döntött, hogy van valami, amit el kell mondania a vőlegényének, de ezt szeretné nyilvánosan megtenni. A fiatal lány láthatóan zavarban volt, amikor a kamera elé állt, a szeme könnyes volt, és a hangján is hallatszott, hogy már volt egy veszekedés közöttük. A videóban azonban folytatódott a vita. A szőke lány az ágyon fekvő párjával kezdett kiabálni, és azt állította, hogy megcsalta őt a barátnőivel.

Befejeztem… Az, hogy más barátnőimet akarod megb*szni, az a te szegénységi bizonyítványod!

– idézi a Ripost Virágot, akinek a párja ezután azzal vágott vissza, hogy simán csak drogosnak nevezte menyasszonyát.

Én drogos, te hülye gyerek? Te szívogatsz b*zd meg, mint az állat. Hagyjál már engem békén! Belekeversz a hülyeségekbe… Az a lényeg, hogy te egy hülye gyerek vagy, bármit teszel ellenem, egy büdös k*csög maradsz!”

-fakadt ki a feldúlt celeb, akine sokak szerint segítségre lenne szüksége…

https://www.instagram.com/p/Cu4iym7KEaZ/

kiemelt kép: RTL

VV Virággal kapták lencsevégre Shane Tusupot: „Jól néz ki, poén, hogy vele csókolóztam”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading