Hirdetés 

Liptai Claudia ámbár már boldog férje Pataky Ádám oldalán, még mindig nem tud túllépni az egykori férje halálán. Úgy érzi, hogy még mindig hazavárja, és ha ránéz egy fotóra, még az illatát is érzi – írta a Bors.

Itt a fotó! Liptai Claudia átváltozása megdöbbentette a rajongókat!

Hihetetlen, de már három éve, hogy nincs velünk Gesztesi Károly, a kitűnő színészlegenda. Mindenkinek hiányzik, senki sem felejti el őt, de minden bizonnyal senki sem érzi úgy igazán a színész hiányát, mint Liptai Claudia, aki még mindig reménykedik, hogy egy nap bekopogtat az ajtón az egykori férje. Bár a műsorvezető elvált Gesztesitől, a szeretet megmaradt közöttük, és közös kislányuk, Panka is összeköti őket, akit nagy egyetértésben neveltek.

Az igen! Liptai Claudia bikinis fotókkal mutatta meg, mennyit változott hét év alatt

Ezúttal a Zshowtime című műsorban Osváth Zsolt beszélgetett Liptai Claudiával. A műsorvezető könnyektől fátlyas szemekkel nézegette volt szerelme fotóját, és nagy sóhajok között mesélte el, hogy mennyire hihetetlen számára, hogy Károly már nincs többé.

“Mindig párás lesz ettől a szemem… Ez egy borzalmas nagy fájdalom. Ezt nem lehet feldolgozni. Nem értem, hogy a fenébe nem kapott ő egy másik lehetőséget? Nem hiszem el, hogy nem fog azon az ajtón bejönni többet. Még mindig érzem az illatát, várom, hogy megszólaljon egy fotón…”

-mondta elérzékenyülve a műsorvezető.

kiemelt kép: RTL

A ma 50 éves Liptai Claudia pucér fotósorozata mindent visz! – fotógaléria

/p>