Hirdetés 

Szabó Zsófi szerelmi élete örök téma a bulvársajtóban. A színésznő – műsorvezető még szemtelenül fiatal, de máris hatalmas karriert futott be. Az RTL Reggelijének műsorvezetője a főállása mellett egy tucat cég reklámarca, így akik azt állítják, hogy kell a milliárdos férfi a luxusélethez, azok tévednek – világított rá a tényekre a Blikk.

Szabó Zsófi kiakadt! “15 éve megbélyegeznek!”

Ámbár Zsófi továbbra is tartja az állítását, hogy szingli, mégis úgy sejteni, hogy egy milliárdos, idősebb külföldi üzletember csavarhatta el a műsorvezető fejét. Ha ez igaz, a szerelemnek akkor sincsen köze a férfi anyagi helyzetéhez, hiszen Zsófi az RTL-nél sem keres rosszul, fizetését pedig kiegészíti abból a temérdek reklámfilmből, amit forgatnak vele heti, de sokszor napi szinten.

Szabó Zsófi bikinis fotója felrobbantotta a netet!

Így történt az is, amikor az egyik neves autómárka képviseletétől átvehetett egy csodajárgányt, amivel a videóban Zsófi büszkén pózol. A későbbi fotóján szintén látszik a luxusautó, amelynek ára több tízmilló forintot taksál. Szabó Zsófi élete tehát teljes szerelem nélkül is, de ha eljön az igazi és végre meg tud állapodni élete társa mellett, minden bizonnyal akkor jön el számára az igazi boldogság. Mi drukkolunk neki…

kiemelt kép: RTL

Mutatjuk a feledhetetlen pillanatokat, amikor levetkőzött Szabó Zsófi – fotók

/p>