Hirdetés 

Szappanoperába illő kapcsolat látszatát keltette az elmúlt hónapokban Gáspár Virág és párja, Krisztián szerelmi vívódása. A se veled, se nélküled kapcsolat “hajója” végül úgy tűnik mégis megérkezett a végre a kikötőbe és erről a szerelmesek nagy örömmel számoltak be.

Teljesen megváltozott, igazi bombázó a legújabb fotóján Gáspár Virág! – fotó

Négy éve ismerkedtek meg, Virág és Krisztián sokmindent átéltek együtt, a megpróbáltatások pedig megerősítették a szerelmüket.

“Ez a pár hét haragszomrád arra biztosan jó volt, hogy rájöjjünk, mennyire hiányzik a másik, ha nem vagyunk együtt. Lehet, hogy sokan nem értenek majd egyet azzal, amit most mondok, de szerintem minden hosszú kapcsolatba kell történjen legalább egy kenyértörés, hogy aztán az ember értékelni tudja a szerelmét” 

– mondta a Borsnak Gáspár Virág, akitől Krisztián vette át a szót.

“Elég sokszor megkaptam már a kérdést, hogy mikor tervezem eljegyezni Virágot, és hát jogos is a felvetés, hiszen három és fél éve vagyunk már együtt. Tulajdonképpen készültem is rá, csak aztán jött ez a kis galiba. Én is úgy érzem, hogy kellett nekünk ez a kis szünet ahhoz, hogy mindketten tisztán lássuk, merre is tart a kapcsolatunk. Nem bírjuk egymás nélkül és most minden jól is alakul az életünkben

-tette hozzá, majd elmondta, hogy hamarosan olyan esemény fog jönni, aminek mindkét család nagyon fog örülni. Talán nem nehéz kitalálni, mi lesz az…

kiemelt kép: Life TV

Gáspár Virág új fotóját csodálja a net népe! Ördög, vagy angyal? – fotó

 

/p>