Hirdetés 

Az egyik szinkronstúdió úgy döntött, hogy mesterséges intelligenciát használva visszahozná Gesztesi Károly hangját egy Shrek filmhez. Liptai Claudia erről mesélt Osváth Zsolt műsorában.

A ma 50 éves Liptai Claudia pucér fotósorozata mindent visz! – fotógaléria

Gesztesi Károly hangja eggyé vált Shrek karakterével, így a szinkronstúdió örült volna, ha az animációs film legújabb részében is ő kölcsönözné a hangját a zöld ogrénak.Mindezt a mesterséges intelligencia segítségével meg is lehetne valósítani. A család beleegyezése nélkül azonban ez nem lehetséges, és Liptai Claudia teljesen elhatárolódott az ötlettől.

“Írtak egy levelet a Pankának, hogy lesz az ötödik Shrek, és hogy mit szólnánk hozzá, ha a mesterséges intelligencia segítségével megszólaltatnák… Merthogy nem tudják elképzelni, hogy más legyen a hangja, mint a Karcsi. De persze ez egy nagyon drága technológia.”

– mondta a Claudia, aki egyáltalán nem örült, amikor meghallotta ezt az ötletet. Szerinte az nem a valódi Gesztesi lennie, ugyanis

az a mesterséges intelligencia egy robot. Az hazugság. És azzal megágyazzuk egyébként az emberiség sírját, meg a művészet sírját. Meg neki nincs szüksége erre, ő a Shrek marad úgyis. Meg minden marad, ami volt. Úgyhogy nem!

– mondta el Osváth Zsoltnak a műsorvezető.

kiemelt kép: TV2

Döbbenetes fogyás! Liptai Claudia miniruhában igazi bombázó lett, miután 10 kilót ledobott – fotó

/p>