Hirdetés 

Orosz Cynthia műsorának második epizódjában Köllő Babett volt a vendég. A téma az elsőhöz hasonlóan az önazonosság volt, így ennek keretében mesélt a színésznő spirituális útjáról, a párkapcsolatáról, nézőpontjairól, de kitért sikereinek titkára is.

Köllő Babett olyat villantott, hogy a trópusi madarak is elhallgattak, mikor meglátták – fotó

A színésznő elmondta, hogy az ő életében mindig fontos volt a mantrázás és azt is elárulta, hogy a technikát Arnold Schwarzeneggertől tanulta.

„Én mindig vizualizálok, tehát hogyha van egy álmom, amit szeretnék elérni, akkor látom magam előtt azt. ahogy megtörténnek, mint egy filmben, egyébként Arnold Scwarzenegger is ezt csinálja. Vagy például legyenek mantráid. Én néha ülök a kocsiban és hangosan mondom, hogy na, akkor 2024 -ben ezt és ezt fogom csinálni, és így és így fog történni, mert én ezt akarom és nem szeretném”

mondta a műsorban Köllő, aki a legnagyobb -eddig még nem valóra váltott- álmáról is beszélt.

„Ami nekem még kimaradt, az mondjuk egy olyan műsornak a műsorvezetése, lehet ez élő műsor vagy felvételről is, hogy egyedül állok a színpadon. Sokat áldoztam ezért, hogy itt lehessek, ahol ma vagyok.

Megfigyeltem azt, hogy minden embernek az életében van legalább két-három olyan lehetőség, ami abban a pillanatban halálugrásnak tűnik, de hogy nagyon-nagyon sokat lendíthet a karriereden, a vágyaid, a céljaid elérésében. Ez mindig egy egészen őrült dolognak tűnik, és én láttam sok embernél azt, hogy mi a lehetősége, és nem merte bevállalni. Én éreztem, amikor ez a megkeresés jött a luxusfeleségekkel kapcsolatban, hogy ez az én lehetőségem is. Gyakorlatilag az anyukámon kívül senki nem bízott ebben az egészben, és nekem a férjemet is meg kellett győzni”

– mondta el őszintén Köllő Babett.

/Koczka Máté/

kiemelt kép: TV2 Press

Köllő Babett, a luxusfeleség: „Mindenkit elkeserítek, a saját pénzemet költöm”

 

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading