Hirdetés 

Mohamed Fatima, az egykor nagy sikerű Fekete Vonat énekesnője, aki a későbbi szólókarrierjének idején is sikert sikerre halmozott, most bejelentette a visszavonulását.

Nem ismersz rá! Bombázó lett Mohamed Fatima: plasztikai beavatkozáson is átesett – fotó

Az énekesnő közölte a rajongóival, hogy eladja az összes közösségi média felületét is, mert egyiken sem szeretne jelen lenni.

“Sziasztok, eladóvá teszem az összes Mohamed Fatima felületet mert más vonalon folytatom tovább az életemet és nem szeretnék már semmilyen social média felületen jelen lenni!”

-írta a bejegyzésben Fatima, aki azt is leírta, hogy a jövőben nyilatkozatot sem ad a médiumoknak, a civil életében mással szeretne foglalkozni.
“Senkinek nem szeretnék a jövőben riportot adni az életemmel vagy a munkámmal kapcsolatban, úgyhogy kérem a kedves sajtót, hogy ezt tartsa tiszteletben.”
-írta az énekesnő.
A pandémia után sorban vonulnak vissza a zenészek és énekesek…

Valamilyen rejtélyes oknál fogva az elmúlt egy-másfél évben egyre több énekes és színpadi előadó jelentette be a visszavonulását.

A legnagyobb port kétségkívül Tóth Andi kavarta a márciusi visszavonulásával. Az énekesnő egy utolsó albumot még kiadott, majd megalapította a saját ruhamárkáját, így ma civil életében a divatszakmában dolgozik. Egy rövid szereplés erejéig hamarosan visszatér a TV2 egyik műsorába, ahol duettet fog énekelni az egyik szereplővel.

Kasza Tibi szintén nemrég jelentette be, hogy maga mögött hagyja a színpadi életet, a kitűnő énekes úgy fogalmazott, hogy “nem várja meg, amíg becsukják az ajtót előtte, inkább becsukja ő maga”.

A mulatós sztár Jolly is többszr hangoztatta már, hogy felhagyna a “haknizással”. Az énekes nem vonulna teljesen vissza, azonban csak élő nagyzenekaros koncerteket vállalna. Ugyanezen az állásponton van G.w.M is, aki szintén kijelentette, hogy a jövőben már nem vállalna “kis fellépéseket” csak nagyobb koncerteket zenekarral.

kiemelt kép: TV2

A rajongók erre vártak: Megmutatta férjét Mohamed Fatima! – fotó

/p>