Hirdetés 

Kulcsár Edina 2014-ben lett Magyarország Szépségkirálynője, majd a világversenyen elért második helyezésével automatikusan Európa legszebb nője is lett egyben. A hatalmas sikertől nem szállt el a szépséges üzletasszony, aki a mai napig aktívan dolgozik a vállalkozásaiban, példás édesanya és olyannak mutatja magát a külvilág felé, amilyen. Minden cukormázés manír nélkül.

Ejha! Bikiniben mutatta meg bomba testét Kulcsár Edina

Edina igyekszik mindig minden rajongói levélre vagy kérdésre is válaszolni, még külön csaoportot is indított azoknak, akik rendszeresen szeretnének vele kapcslatot tartani. A közvetlensége persze nem egyoldalú, többször kikéri a véleményét a rajongóktól, ahogyan most is ezt tette a közösségi oldalán, ugyanis nehéz döntést kell meghoznia. 

“Már úgy 6 hónapja azon gondolkozom, hogy sötétebb legyen a hajam, vagy világosabb. Tényleg nem tudom eldönteni. Tettem be egy olyan fotót, ahol szőkés a hajam és egy olyat, ahol barna. Ti mit választanátok a helyemben?”

-kérdezte a szépségkirálynő, akinek a rajongók százával mondtak véleményt és úgy tűnik, hogy a többség a világos hajra szavazott.

kiemelt kép: TV2

Hoppá! Több, mint 100 millió forintot keresett tavaly Kulcsár Edina

/p>