Hirdetés 

Minden idők legsikeresebb dél-koreai sorozata a nagy visszatérésre készül. A Netflix nemrég bejelentette, hogy milyen visszatérő és új szereplőkre számíthatunk az itthon Nyerd meg az életed címre keresztelt Squid Game 2. évadától.

Lányok ezreinek szíve fog most összetörni a fiatal Netflix-sztár miatt – videóban vallott színt

A “Nyerd meg az életed” egy kegyetlen show, ahol gyerekjátékokat játszanak vérre menő módon. A túlélők hatalmas pénzösszeget nyernek, amivel megoldhatják az életüket, kifizethetik adósságaikat és gazdaggá válnak. Egy játékban azonban csak egy nyertes lehet! A főhős, Seong Gi-hun, akit Lee Jung-jae alakít, győztesként kerül ki a játékból és visszatér a második évadban. A háttérből pedig Lee Byung-hun, a Frontember mozgatja a szálakat. Hwang Jun-ho is visszatér Wi Ha-jun alakításában. Az újoncok között pedig ott lesznek Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun és Gong Yoo is a második évadban – írta az IGN.

A Squid Game második évadának kedvcsinálójában bejelentették a visszatérő és az új szereplőket is, a sorozat főszereplője, Lee Jung-jae, aki a pénzszűkében lévő örökmozgót, Seong Gi-hun-t alakítja, visszatér a második fordulóra.

A Netflix azt még nem közölte, hogy mikor érkezik a sorozat, de feltehetően ősszel már látható lesz az új premier sávban.

kiemelt kép: Netflix

Örülhetnek a magyar tévénézők, nagy durranás érkezik!

/p>