Hirdetés 

Cinthya Dictator egy nosztalgikus fotót osztott meg az Instagram történetében. A modell sztárzenész barátja, Molnár Tamás egy évvel ezelőtt jegyezte el Cinthyát. Bár a lány mindig is a hagyományos kapcsolatok híve volt, egyáltalán nem számított a lánykérésre, így érthetően nagyon boldog volt, amikor a kedvese négy év után végre megkérte a kezét.

Gyönyörű nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó álla leesett az új külsőtől!

Bár egy év eltelt az eljegyzés óta, a pár még nem kezdte el szervezni az esküvőjüket, de legalábbis ezt nem közölték még a nyilvánossággal. Az esetek 90 százalékában a lánykérés utáni nyári esküvői szezonban szokták a fiatalok megtartani az esküvőket és Cinthya többször is említette, hogy álma az, hogy a kedvese felesége legyen, így bármelyik pillanatban bejelethetik azt.

“Amint párkapcsolatba kerülsz, minden döntést ketten hoztok meg, amihez idő hozzászokni. Az olyan dolgok, amik meg a fiatal generációt jellemzik, az egyéjszakás kalandok, az elköteleződéstől való félelem, egyáltalán nem jellemző rám, sosem voltam az a fajta, akit kielégítettek a felszínes kapcsolatok. Sokkal jobban motivál, ha látom, hogy valaki szeretem engem, fontos vagyok neki… engem csak ez táplál.”

– mondta a Blikknek Cinthya nemrég egy interjúban.

kiemelt kép: Instagram

Molnár Tamás Cinthya Dictatorról: “Már elég régóta tudom, hogy ő a másik felem…” – videó

/p>