Hirdetés 

A Sztárban sztár leszek! egy tehetségkutató műsor. Nyilván egy ilyen műsorba jelentkeznek valódi tehetségek és kevésbé tehetséges énekesek. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezeknél a műsoroknál a szerkesztők boldog-boldogtalannak írnak a közösségi oldalakon üzeneteket, hogy van egy olyan műsor, amelybe “első ránézésre pont beleillik” az adott gyanútlan, felfedezésre váró tehetség. Hogy egy zenei műsorba hogyan lehet ránézésre alkalmasnak találni valakit, az rejtély…

Az ilyen műsorok első adásai a válogatókról szólnak, amelyben színpadra lépnek a megkeresett egyszerű fakocka emberek, akik talán el is hiszik magukról, hogy tehetségesek. Tény, hogy van köztük olyan, akinek botfüle és kappan hangja van, miközben kikéri magának, hogy mekkora sztár, de az egy másik kategória. Az ítészek feladata a szakmai megítélés, a pozitív és negatív kritika kimondása, de az emberi méltóság sárba tiprásával nem az adott “énekest”, hanem saját magukat minősítik. Ráaádsul Tóth Gabinak ez most pont nem jött jól, mert amikor az ország kilencven százaléka konkrétan ledugja a torkán a mutató ujját, amikor meglátja, ezután a maradék tíz százalék is hasonlóképpen fog cselekedni.

Friss fotókon Tóth Gabi és új szerelme, a Fricska táncosa! Csak úgy izzik a levegő köztük…

Az adás közben a zsűri tagjai kitalálták a következő fogadást. A. színpadon álló szerény képességű jelentkező előadása alatt vizet vettek a szájukba és azzal versengtek, hogy ki tudja a legtovább benntartani a folyadékot. Aki az előadás alatt először köpte ki a vizet a nevetéstől, akkor neki kötelezően be kellett vennie a csapatába az adott versenyzőt. A nézők természetesen a műsor után felháborodtak ezen, számos fórumon kifejezték nemtetszésüket – erről írt a Velvet. Tényleg szükség van arra, hogy emberek lelkébe tapossanak azok, akik valószínűleg szintén nem tökéletesek és hibátlanok? Mindezt a torta tetején habként egy Tóth Gabi is megteszi? Nincs több kérdésünk!

kiemelt kép: TV2

Gyors volt: Itt vannak a lesifotók Tóth Gabiról és új párjáról!

/p>