Hirdetés 

A Warner Bros. Company (WBD) két, a portfóliójába tartozó tévécsatorna elérhetőségét is megszünteti a régió több országában,  köztük Magyarországon – vette észre a Media1 a román médiapiaccal foglalkozó Paginademedia.ro nevű szakportálon, valamint a cseh Mediaguru.cz oldalon.

RTL Klub: új sorozatot indít pénteken este a csatorna

A Media1 hírének megjelenése után Pinczés-Pressing Ádám, a Warner Bros Discovery magyarországi képviseletének pr-menedzsere is megerősítette a hírt a Media1.hu-nak egy e-mailben. A sajtókapcsolati vezető ezt írta:

„A Discovery Science és a DTX 2024 januárjától nem lesz elérhető Közép-Európában, a Közel-Keleten és Törökországban. 2024 januárjától a Warner Bros. Discovery portfóliójába tartozó két lineáris csatorna, a Discovery Science és a DTX sugárzása megszűnik Közép-Európában, a Közel-Keleten és Törökországban. A Discovery Science és DTX kedvelt műsorai mint a Kindig Customs, az Autókereskedők (Wheeler Dealers), a Hogyan készült? (How It’s Made és a How Do They Do It) továbbra is elérhetőek lesznek a Warner Bros. Discovery más kiemelt csatornáin”

– hangsúlyozta a pr-menedzser.

(via Media1)

kiemelt kép: Getty Images

Kettő televízió csatorna is megszűnik év végén

/p>