Hirdetés 

Köllő Babett a “Sztárban sztár leszek!” legutóbbi adásában olyan titokról rántotta le a leplet, amiről eddig soha nem beszélt. Elmesélte élete egyik legnehezebb pillanatát, a legrosszabbat, ami egy édesanyával megtörténhet. A kitűnő színésznő az egyik fiatal versenyző megrázó történetét hallgatva döntött úgy, hogy elmeséli a saját történetét.

Köllő Babett olyat villantott, hogy a trópusi madarak is elhallgattak, mikor meglátták – fotó

Az egyik magát megmérettető énekesnő, Kitti története nagyon megrázta a színésznőt, mert nem ismeretlen számára ez a tragédia. Köllő Babett korábban azt mondta, hogy mindig is szeretett volna nagy családot, de sajnos ez nem sikerült neki. A színésznő ikrekkel volt terhes, azonban a történet nem happy enddel végződött.

Készültem rá, hogy nagycsaládos leszek, hiszen az én szívemben egy hadseregnyi gyereknek van hely. Ikerterhes lettem, de elvesztettük a babákat, és ekkor megzuhantam. De nagyon!”

– mondta Köllő Babett, aki hosszú ideig teljesen magába volt zuhanva, annyira nagyon megviselte a veszteség, de mostanra már elfogadta, hogy csak ők hárman maradnak a gyönyörű lányukkal, Millával.

“Sokáig áltattam magam azzal, hogy majd talán jövőre, majdcsak összejön…így teltek el az évek, de jól megvagyunk egymással hárman is persze.”

-tette hozzá könnyezve a színésznő.

kiemelt kép: Tv2

Köllő Babett pikáns és minden ruhát mellőző fotói nem maradtak titokban! – fotógaléria

/p>