Hirdetés 

A Ferencváros az Európai Konferencialiga F csoportjának első helyén várta a Fiorentina elleni találkozót. A sorozat tavalyi ezüstérmese egyértelmű esélyese volt a találkozónak, azonban a magyar bajnok átírta a forgatókönyvet.

Varga Barnabás idénybeli 18. góljával juttatta előnyhöz a zöld-fehéreket 25 perc után, a második félidő elején pedig a francia Ibrahim Cissé fejelt a hazai kapuba. A firenzei együttes aztán a 60. percben végrehajtott hármas csere után átvette az irányítást, majd a cseh Antonin Barak fejesével szépített is, a hosszabbításban pedig a francia Jonathan Ikone találatával egyenlített.

A magyar bajnoknak így megszakadt a tíz tétmérkőzésen át tartó győzelmi sorozata, de a veretlensége tovább folytatódott. A Ferencváros a három hét múlva sorra kerülő harmadik körben az ugyancsak négypontos, de kevesebb szerzett gólja miatt második belga Genk vendége lesz.

(MTI)

Konferencia-liga, csoportkör, 2. forduló, F csoport:
Fiorentina (olasz)-Ferencvárosi TC 2-2 (0-1)
——————————————–
Firenze, Artemio Franchi Stadion, 20 367 néző, v.: Daniel Schlager

gólszerzők: Barak (67.), Ikone (93.), illetve Varga B. (25.), Cissé (51.) sárga lap: González (87.), illetve Sigér (23.), S. Mmaee (55.), Varga B. (57.), Ben Romdhane (66.), Dibusz (73.)

kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading