Hirdetés 

Szabó Zsófi az RTL kamerái előtt adott különböző témákban mélyinterjút. A műsorvezető beszélt a televíziózásról, valamint arról, hogyan lett színésznő, de több más érdekes témát is érintett.

Szabó Zsófi bikinis fotója felrobbantotta a netet!

Szabó Zsófi a videóinterjúban beszélt többek között arról is, hogy nagyon büszke arra, hogy egy világmárka magyarországi arca lehet és ámbár sokan azt hiszik, hogy a közösségi médiába a szexi fotók azért kerülnek ki, mert mutogatni szeretné magát, ez egyáltalán nem így van, hiszen ő ezzel is pénzt keres.

„Bikinimodellként képviselek Magyarországon egy világmárkát, tulajdonképpen ruhamodellként dolgozom, tehát a testemmel keresem a pénzt, ez nekem egy iszonyatosan nagy dolog! (…) Persze, hogy büszke vagyok magamra, hát hogyne lennék!?”

-mondta Zsófi, aki hozzátette, hogy előtte 15 évig a „szexi, husi csajként” aposztrofálták. A műsorvezető elmondta a gondolatait a negatív kommentekről is, amelyeket nem visel könnyen.

„Nyilván nem ítélem el azt, aki irigy rám, hiszen egy nagyon jó életem van és sokszor belegondolok, hogy sok embernek egyáltalán a közelében sincs az élete az enyémhez képest, miért ne lenne rám irigy? Miért ne keresne bennem hibát?”

-tette fel a költői kérdést Zsófi, aki hozzátette, hogy a hírnevet elviselni számára nagyon nehéz.

@reflektoronline

Szabó Zsófi a modellkedésről és a rosszindulatú kommentelőkről is beszélt. #szabózsófi #rtlhun #vallomás #modell #kritika

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

A teljes interjt IDE kattintva lehet megnézni.

kiemelt kép: RTL

https://reflektoronline.com/2023/09/04/mutatjuk-a-feledhetetlen-pillanatokat-szabo-zsofi-fotok/

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading