Hirdetés 

Napjainkban a televíziókban a show része az is, hogy milyen látványelemekkel tudja felhívni a figyelmet az adott műsorban a produkció gyártója. Egy zenés tehetségkutató műsorban így  elengedhetetlen “kellék” a zsűri, amelynek tagjairól is híreket kell generálni, ezért aztán extrém ruhákba öltöztetik őket, hogy a műsor elindulása után három perccel már meg is jelenjen a hírportálokon, hogy XY mekkorát villantott.

Pásztor Erzsi a lányáról: „Szembefordult velem, amikor elváltam”

Erről persze sokaknak megvan a véleménye, többek között Pásztor Erzsinek, a legendás színésznőnek is, aki az egyik interneten terjedő videóban keményen megfogalmazta a kritikáját. Párhuzamot húzott a régi zsűritagokkal és a jelenlegiekkel.

“Azelőtt a zsűri az olyan volt, hogy Major Tamás, Várkonyi Zoltán, Sulyok Mária, és az volt a dolguk, hogy megbeszélték és mondtak egy véleményt. Most nem… Most a zsűri vetekszik a fellépőkkel. Először is ruhailag ugye, úgy vannak kiállítva, hogy az ember azt mondja, hogy: Teremtő Isten… De másnap megjelenik, hogy …. olyat villantott… “

-kezdte a kritikáját az élő legenda, majd folytatta:

“Hát bocsánatot kérek! Ha a művészvilágban ez jelent érdemet, hogy valakinek kint van a cicije, akkor gönnolom neki ezt a sikert, ennél nagyobb sose legyen neki… Márpedig nálunk ez menő…”

-fejtette ki a véleéményét Pásztor Erzsi.

@reflektoronline

Pásztor Erzsi kőkemény mondatai… #pásztorerzsi #celebek #zsűri #villantás #vélemény #kritika

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

kiemelt kép: TV2

Pásztor Erzsi a vetkőző sztárokról: „30 éves korig vetkőzzön egy nő, utána már csak öltözzön”

/p>