Hirdetés 

Annak ellenére, hogy a hőség még mindig elhatalmasodik rajtunk nap, mint nap, már javában a színes levelek, gyapjú sálak és tökfűszeres tejeskávé szezonját éljük. Vajon milyen cipőben járunk majd az őszi-téli szezonban?

Felsoroljuk azokat a trendeket, amelyekről okvetlenül tudnod kell!

Dolgozó lány stílus

Ha a híres „dolgozó lány” nagysikerű amerikai komédia jelmezei ma készülnének, Melanie Griffithnek bőven lenne miből válogatnia cipőfronton. A vállalati elegancia a szezon trendvilágának minden szegletében jelen van. Nemcsak a kifutókat meghódító ruhákon hagyta rajta a nyomait, hanem a legdivatosabb cipőkön is. A klasszikus fekete pumpák soha nem mentek ki igazán a divatból, de már rég nem kaptak akkora figyelmet, mint ezúttal. Minél egyszerűbb, annál jobb – meggyőződni látszik az annyit emlegetett klisé óriási igazsága. A stílus cipellői a trendiség jegyében finoman csillogó vagy krokodil textúrát is képviselhetnek, tűsarok, kacsasarok vagy stabil tömbsarok formájában is összpontosulhatnak. Ennél klasszikusabbat biztosan nem kaphatsz. És tényleg jó, csekkold a kínálatot a CCC online és személyesen is elérhető üzleteiben egy hatalmas portfólió jóvoltából, és tündökölj egy ambiciózus nő szerepkörében! A hatás biztosan nem marad el.


Fotó: ccc.eu/hu

Hétmérföldes csizmák

A legjobb módja a nadrág viselésének idén ősszel? Ha egyáltalán nem hordod őket. Ehelyett a tervezők azt javasolják, hogy burkold be lábad egy hétmérföldes, hosszú csizmával. Igen, a hosszú csizmák egy következő szintre emelkedtek a divat pódiumán. Sokkal magasabbra érnek, mint eddig, és ahelyett, hogy szorosan illeszkednének a testhez, szoborszerű hajtásokba rendeződnek. A hosszú csizma motívumának elég sok értelmezése létezik manapság, kísérletezz vele kedvedre!

Férfi nézőpont

Az őszi-téli szezonban a tervezők újabb lépést tesznek afelé, hogy elmossák a határokat a férfiak és a nők között. Az androgün divat egyre csak hódít, és egyre inkább elfogadják a mainstreamben. Az uniszex trendek közé tartoznak az időtlen bőr derby és oxford cipők, amelyek puha leggingsekhez és hosszú, elegáns kabátokkal kombinálhatók leginkább. Klasszikus mokaszinok és vaskos naplopók is kaphatók a piacon.

Piri-piri

Mondj búcsút az őszi bézsnek, krémnek és barnának. A tüzes vörös nagy lendülettel debütált a kifutókon. A piros ruhás hölgyek tömegével léptek ki a kifutókon azeurópai és globális divatheteken. A lédús kármint már az új szezon kulcsárnyalataként emlegetik. Tetőtől talpig monokromatikus változatban tanácsos viselni, mint az egész stílus egyik jellegzetes eleme. Az új kollekciók között szerepelnek piros pumpák, balettcipők, szandálok és csizmák. Neked hogy tetszik ez az erőteljes direktíva?

Fotó: ccc.eu/hu

Hegyes orr

A hegyes lábujjak évek óta próbálnak a dobogó élére kerülni. És minden előrejelzés szerint 2023 őszén végre el is érik céljukat. A balettcipőkhöz hasonlóan bájosan lekerekített frontok helyet adnak a ’90-es évekből előrukkoló szögletes vonalaknak. A hegyes cipőt lapos talpú és magassarkú változatban is lehet viselni – jól teljesítenek a női bokacipő kategóriában.

ccc.eu/hu/

kiemelt kép: ccc.eu/hu/

G.w.M sem hagyta szó nélkül Azahriah triplázását! Őszintén kimondta, amit gondol…

/p>