Hirdetés 

Zámbó Jimmy, Rudán Joe, vagy épp Delhusa Gjon. Pár népszerű előadó, akinek a dalaik finoman szólva is komoly hangi kvalitást igényelnek. Az internet azonban egy komoly felület, ahol bárki megmutathatja magát és pillanatok alatt válhat akár a közönség kedvencévé, különösen akkor, ha úgy énekli a már említett előadók dalait, ahogyan maguk az eredeti előadók. Bradics Jácint 19 évesen maga lehet a sztárban sztár?

Bradics Jácint egy 19 éves fiatal énekes, aki az édesapja által évtizedekkel ezelőtt alapított zenekar frontemberévé nőtte ki magát az elmúlt években. A berzencei énekes egészen különleges hangi adottságokkal van megáldva, kaméleon módjára bújik az előadók bőrébe és könnyedén énekli el még a legnehezebb dalaikat is. Delhusa Gjon “Dalok a szélben” című slágere Zámbó Jimmy emlékére íródott 2001-ben. Hallgasd meg itt Bradics Jácinttól, aki hihetetlenül hozza Delhusa Gjon hangkarakterét is a dalban.

Az énekest megkerestük és végtelenül szerényen nyilatkozott a dalaival kapcsolatban.

“Nagyon örülök, ha tetszik nektek, a Dalok a szélben című dalt egy családi tragédia okán énekeltem fel, talán azért is a Delhusáéhoz hasonlóan erős benne az érzelmi töltet, mert én is emlékdalként énekeltem el.”

-mondta lapunknak a fiatal énekes, aki Rudán Joe “Hol van a szó” című slágerének eléneklésével egy egészen más arcát mutatta meg.

A mindent is tökéletesen eléneklő Bradics Jácint végül nemrég Zámbó Jimmy leghíresebb slágerét is elénekelte, ebben érezhető a legkevesebb az eredeti előadó hangszínéből, azonban a hangi kvalitások itt is döbbenetesen hasonlóak a Királyéhoz.

A dalok videóit is ő maga készíti, saját dalokat is ír, amiket viszont egyelőre kevésbé szeretne előtérbe helyezni.

“Igazából még nem találtam meg önmagam, így a saját dalaimat egyelőre fiókban tartom, de az biztos, hogy a lírai, komolyabb mondanivalójú dalok állnak hozzám legközelebb.”

-mondta ezzel kapcsolatban Jácint. A tehetséges énekest nemrég megkereste az egyik kiadó, úgyhogy elképzelhető, hogy hamarosan elindulhat valami az életében, ami a nagy áttörést is meghozhatja.

“Elkezdtünk gondolati síkon felvázolni egy jövőképet az egyik  fővárosi kiadóval, hamarosan megjelenik egy dal is, ami igazán én leszek. Remélem, hogy minél több ember szívét el tudom  majd érni vele. Nagy álmom válna valóra, ha minél többet adhatnék magamból, minél nagyobb közönségnek”

-mondta szerényen az énekes.

kiemelt kép: Instagram / Bradics Jácint

Istenes Bence videóban reagált Schobert Norbika edzőjének kiakadására: “Norbika ki lesz ütve!”

 

/p>