Hirdetés 

A Dancing with the Stars idei szériájának egyik fénypontja Radics Gigi, aki nemrég jelentette be válását. Az énekesnő nem szomorkodik, teljes figyelmét a gyermekére és az élő showk-ra fordítja, a felkészülés pedig minden nap komoly energiákat igényel. A pletykák szerint azonban van valaki, aki ebben maximálisan támogatja.

Radics Gigi a Közel-Keleten villantott dekoltázst, a rajongók elájultak – fotó

A Bors információi szerint ugyanis Gigi egy ismert énekessel jött össze, akivel egyébként már régóta ismerik egymást. A lap meg is kérdezte az énekesnőt, hogy mi igaz a pletykákból, ám ő meglepetten válaszolt.

„Én nem tudok róla! Tyűha, micsoda frappáns kérdés! Nem tudok róla, de remélem, hogy a jövőben nyitott lesz a szívem a szerelemre, én szeretnék egy boldog párkapcsolatot”

 – válaszolta a tánctudását is megcsillogtató énekesnő. A Bors szerint egyébként egyáltalán nem lenne meglepő, ha pont szakmabeli lenne Gigi új szerelme, hiszen  két művészember könnyebben is tud lelkileg egymásra hangolódni, mint egy civillel. Az pedig, hogy mikor találja el – vagy esetleg már el is találta – ámor nyila az énekesnőt, úgysem fog titokban maradni.

kiemelt kép: Instagram

Radics Gigi átlátszó szoknyája mindent megmutat – kép

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading