Hirdetés 

Szabó Zsófi volt a vendége a “Beköltözve Hajdú Pérterhez” című műsornak, ahol olyan titkokat is elárult magáról, amelyeket eddig a nyilvánosság előtt sosem mondott ki.

Mutatjuk a feledhetetlen pillanatokat, amikor levetkőzött Szabó Zsófi – fotók

Zsófi többek között arról beszélt, hogy a médiába való bekerülése óta hatalmas változásokon ment át, sokat keményedett a bulvársajtónak köszönhetően és azt is elmondta, hogy már nem feltétlenül szeretné megvédeni magát.

„Én nem védem meg magam, ellenben engem sem véd meg senki. Most érzem azt egy fél éve, hogy a negatív emberek hangja elnyomja azokét, akik valaha szerettek. Egyre kevesebb ember szeret vagy tart ki mellettem. Egyre kevesebb ember mondja azt, hogy a példaképem vagy, Zsófi, mert 19 éves korom óta dolgozom, korán kelek, céget vezetek. Most már ugye elváltam, egyedül nevelem a kisfiam, folyamatosan képernyőn vagyok, és írnak rólam az újságok”

-mondta Zsófi, aki szóba hozta Tóth Andit és Tóth Gabit is, akik szerinte túl sokszor veszik fel a kesztyűt a támadásokkal. Ellenben a műsorvezetőnő ezt már nem akarja naponta megtenni.

“Megtanultam nem kiállni magamért, mert akkor minden egyes nap ki kéne állnom. Abba a gödörbe esnék, mint Gabi vagy Andi: ők minden egyes nap kiteszik az Insta-sztoriba, lereagálják, felszólalnak. Ez egy ördögi kör. Sokszor annyira sajnálom őket, és csak azt kívánom, bár ne reagálnának. Velem ugyanez történik, ami velük, csak én csendben vagyok hosszú évek óta”

– mondta el Hajdú Péternek Szabó Zsófi.

kiemelt kép: RTL / TV2

Szabó Zsófi bikinis fotója felrobbantotta a netet!

/p>