Hirdetés 

Kiszel Tünde köztudottan imádja a nyarat, de minden évszakban megtalálja a szépet. A Duna-parti lakásából látható gyönyörű panorámát mutatta meg néhány fotóban a közösségi oldalán. Több fórumra is felkerültek a fotók, a Redditen a rajongók arról beszélnek, vajon a naptárdíva mitől szépült meg ilyen hirtelen…

Kiszel Tünde megszólalásig hasonlít Marilyn Monroe-ra! – fotó

Tünde a saját bevallása szerint a mai napig rengeteg hódolóval büszkélkedik, sokan szeretnék elnyerni a kegyeit, azonban szíve választottja mégis egy fiatal üzletember lett, akivel év végén vállalták fel szerelmüket. A férfirajongók a most feltöltött vadonatúj fotókat elnézve irigyelhetik is a fiatalembert, hiszen Tünde csak úgy ragyog a képeken, miközben élvezi az őszi reggel hangulatát.

“Élvezzétek az őszi napsugarakat! “

-írta Tünde a fotókhoz, amelyek más platformokon is témát adnak a net népének. A közösségi oldalán a rajongók el vannak ájulva a fotóktól.

“Csak ilyen fényben érvényesül végtelen szépséged, elragadó és természetes varázslatos kisugárzásod!😍”

-írta az egyik hódolója, akihez többen is csatlakoztak.

“Szia Tündi.Úr isten de álomszép vagy.Ragyogsz mindig mint a nap.Puszi szép napot neked.”

-írta egy másik rajongó.

A Reddit egyik zárt csoportjában arról beszélnek a rajongók, hogy a naptárdíva mostanában arca nagyon megváltozott. Többen plasztikai beavatkozásra gyanakodnak, mások pedig egyszerűen csak a Tündétől megszokott túltolt FaceApp beavatkozását látják a változás mögött. Mutatjuk a fotókat!

kiemelt kép: RTL

Hoppá! Kiszel Tünde olyan fiatal a képen, mintha Donatella barátnője lenne – fotó

/p>