Hirdetés 

Már több mint fél éve pletykálnak Marics Peti és Kovács Gyopár kapcsolatáról, de még mindig nem erősítették meg, hogy valóban egy párt alkotnak. A rajongókat nem zavarja, hogy sosem lett hivatalosan megerősítve a viszony, mert mindig lebuknak amiatt,  hogy nem figyelnek oda, hol láthatják őket együtt – írta a Blikk.

Fotón a bizonyíték: Vele vigasztalódott egy ágyban Marics Peti!

A színésznő gyakran ellátogat a ValMar koncertekre, már készült róla olyan kép is, amint az énekes pulóverében pózol. Sőt, Marics Peti még egy színházi előadást is bevállalt a lány kedvéért.Ugyan az utóbbi időben kevesebb hírt hallhattunk a párosról, ennek ellenére a rajongók biztosak benne, hogy még mindig együtt vannak. Gyopár nemrégiben egy fotót osztott meg az Instagramon, amelyen Valkusz Milán barátnőjével, Petrával látható. Úgy tűnik, hogy a lányok nagyon jó barátságot ápolnak egymással, és ez a helyzet ismerős a net népének.

“Andi is jóban volt Petrával nagyon, nem meglepő, hogy Gyopár is. Szóval amíg ők jóban vannak, Maricsék is együtt vannak” 

-írta a kommentelő, akinek válaszolt egy másik, arra célozva, hogy Petra és Tóth Andi kapcsolata is megszakadt, miután Marics Petivel szakított.

“Nyilván Andi addig volt jóban Petrával, amíg együtt volt Mariccsal. Ergo Gyopival is ez a helyzet szerintem”

– írta egy másik kommentelő, így nem volt nehéz dolog leszűrni a jelenleg tényszerű helyzetet:

“Biztos, hogy még együtt vannak!” 

-jelentette ki határozottan egy rajongó.

kiemelt kép: YouTube

Döbbenetes! Marics Peti rajongói elüldözték Kovács Gyopárt az Instagramról!

 

/p>