Hirdetés 

Csobot Adél már a második filmszerepet kapta meg a pályafutása alatt.  Az énekesnő a Cicaverzum című alkotásban játszik, és most az egyik portálnak, amit a  Blikk szemlézett. azt is elárulta, hogy végleg búcsút mondott-e az énekesi pályának, illetve, hogy zavarja-e, ha énekesnőként hivatkoznak rá.

Most jelentkezett Csobot Adél: Sajnálatos hírt kell közölnünk!

Adélt nem zavarja, ha a neve mellé kiírják, hogy énekesnő, bár szerinte annyi mindenbe belekóstolt már, hogy a művésznő bőven elég lenne. 

„Rendben van az énekesnő is, de akár azt is odaírhatják, hogy színésznő. A kompromisszumos megoldás pedig az előadóművész, végül is annyi mindenbe belekóstoltam már. Eddig az énekesnői karrierem tartott a legtovább, úgyhogy nem csoda, ha azzal azonosítanak”

-mondta Adél, aki úgy véli, hogy nevezhető az énekesi pályája hosszú szünetnek is, de úgy tűnik, hogy ennek már vége.

„Ha szünet, annak jó hosszú. Nem tudom. Ez nyilván nehéz. A gyerekeim születésével ért véget az életemnek ez a része, de nem tudom, hogy ez szünet vagy sem. Azt viszont tudom, hogy a zenéhez még mindig van közöm A Cicaverzum utolsó dalát is én énekeltem fel, és ha lesznek még ilyen jellegű énekes feladataim, annak mindig örülni fogok. Az biztos, hogy annak a fajta zenészlétnek, ami állandó országjárással és sok-sok fellépéssel jár, már vége”

-mondta a művésznő, aki hozzátette, hogy a fellépések már nem hiányoznak neki, mert már annyira más életet él, hogy ebbe ez már nem férne bele.

kiemelt kép: Instagram

Durva! Videón, ahogyan Istenes Bence befenyítette Csobot Adél táncparnerét!

/p>