Hirdetés 

A II. kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a legendás színész, Kern András ügyében.

Kern András parkolási ügyei nem maradnak büntetlenül. Ahogy korábban több hírportál is beszámolt róla, a 75 éves színész rendszeresen tilosban, a járdára felállva szokott parkolni, amikor betér a Margit híd budai hídfőjénél található pékségbe vásárolni. Az utóbbi időben kétszer is lefotózták a színész kék Toyota sportautóját, miközben ő bent vett péksüteményt.

Tóth Gabi úgy kiosztotta a negatív kommentet író rajongóját, hogy a fal adta a másikat!

Pénteken az rtl.hu értesült arról, hogy Kern András rendszeresen látogatja a helyi pékséget, ahol kedvenc süteményeit vásárolja. Ezen alkalmakkor gyakran az autóját is a járdára parkolja. A pékségben már korábban járt egy rendőr is, aki a színész parkolási szokásairól érdeklődött.

A Metropol közben Kern Andrással kapcsolatban megtudta, hogy

a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága a szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított ellene.

A II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely, pénteken megerősítette korábbi ígéretét, miszerint a szóban forgó járdaszakaszokhoz hamarosan virágládákat telepítenek. Ennek célja az, hogy megakadályozzák az autóval való parkolást ezeken a területeken.

kiemelt kép: RTL

Videón Szabó Zsófi vallomása:”A testemmel keresem a pénzt, ez nekem egy iszonyatosan nagy dolog!”

 

/p>