Hirdetés 

Nemrég mindenkit alaposan meglepett Demcsák Zsuzsa, amikor derült égből villámcsapásként eljegyzési gyűrűvel az ujján posztolt több fotót is. Akkor a műsorvezető még nem erősítette meg a gyanút, de most a BlikkRúzs úgy tudja, hogy valóban házasságra készül, mitöbb a lap értesülései szerint egy vidéki milliárdos az új párja, akivel a közös munka miatt hozta össze a sors.

Leesett az állunk! Mindent megmutat magából Demcsák Zsuzsa – fotó

A lapnak megszólalt az egyik neve elhallgatását kérő jóbarát, aki mesélt is Demcsák Zsuzsa és milliárdos szerelme kapcsolatáról.

“Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden.”

-kezdte a barát, aki azt is elmondta, hogy Demcsák nem szeretné a nyilvánosság előtt is felfedni szerelmét és erre nyomós oka van.

“Nemrég együtt töltöttek néhány napot Spanyolországban, szerintem ott kaphatta a gyűrűt. Minket is meglepett az eljegyzés, de az látszik Zsuzsán, hogy nagyon boldog, ki van virulva. Ám – tanulva a múlt hibáiból – most azt tervezi, hogy sem megmutatni nem mutatja meg a párját, sem beszélni nem fog róla soha. Ő és a férfi is jobbnak látják, ha a kiléte titok marad.”

-árulta el Demcsák Zsuzsa egyik barátja.

kiemelt kép: TV2

Hoppá: Videón a bimbó! Demcsák Zsuzsa nem vett fel melltartót, úgy tűnik igen hideg volt a forgatáson

/p>