Hirdetés 

Szalai Ádám, a labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya parkoló autója összetört, amikor egy ismert üzletember száguldott neki. Az elkövető, Tóth Attila, aki korábban a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is szerepelt, erősen ittas állapotban vezetett. A rendőrség intézkedett a helyszínen. Szerencsére komolyabb sérülés nem történt – írta meg a Blikk.

Könnyes búcsú: Szalai Ádám sírva köszönt el a magyar válogatottól

Szalai Ádám még mindig a történtek hatása alatt állt.

“Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk”

– emlékezett vissza Szalai.

“Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is.”

-mondta el a lapnak a magyar válogatott visszavionult csapatkapitánya.


Takács Kata párja ittasan száguldott bele Szalai ádám autójába (Fotó: TV2)

A Blikk kereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik megerősítették, a kérdéses időpontban valóban volt intézkedés.

„2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül Budapest III. kerület, Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték”

– állt a válaszban.

kiemelt kép: YouTube

Megműtötték Szalai Ádámot, a kórházból üzent az aggódó szurkolóknak

/p>