Hirdetés 

Minden jó, ha jó a vége… Nem tudni még, hogy sikerül-e megtalálnia az igaz szerelmet Jákob Zoltán milliárdos vállalkozónak, és azt is nehéz megtippelni, hogy ha igen, akkor kire esik a választása. Mindenesetre már csak két hölgy maradt, Betti és Neti.

Jákob Zoltán kamerák előtt árulta el, hogy megnyert egy szépségversenyt! – videó

Jákob Zoltán most csak a Borsnak árulta el, hogy mi az, ami befolyásolni fogja a vasárnapi döntésében.

“Az a furcsa helyzet állt elő, hogy Nati a tűz, Betti pedig a víz, vagy fordítva. Vagyis a választásom a két pólus között hihetetlenül nehéz. Rengeteget mérlegeltem és még több tanácsot hallgattam meg a családtagjaimtól, a barátaimtól és persze Ramónától is. Fontos leszögeznem, hogy én is csak akkor láttam a műsor epizódjait, amikor azok a TV2 képernyőjére kerültek, így rengeteg impulzus csak most ért nem csak Betti és Nati, de a többiek esetében is.  Hogy ennek tükrében másképp döntenék-e, vagyis, hogy ők állnának-e előttem az utolsó pillanatokban, ha a felvételek közben látom mi folyt a kastélyéban, amikor nem voltam ott? Talán igen, talán nem… De azt el tudom mondani, hogy most milyen tulajdonságok azok, amik a mérleg egyik, vagy másik serpenyőjében vannak Nati és Betti esetében.” 

-mondta el a lapnak a Nagy Ő, aki pár gondolatot mindkét lányról megosztott.

@reflektoronline

Végre történt valami… #jákobzoli #nagyő #tv2 #milliárdos #forró

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

“Nati nagyon kellemes meglepetés volt, mint a felvételek alatt, mint pedig visszanézve az adásokat. Fiatal kora ellenére érett és családcentrikus. Ráadásul gyönyörű és én nem is látom őt olyan fiatalnak, mint amilyen valójában. Ő az a lány, aki tudja is viselni a szépségét. Mind emellett végtelenül szórakoztató és humoros is, ami garancia arra, hogy sosem unatkoznék mellette, járjunk bármerre is a világban. A fiatal kora miatt pedig formálható és hiszem, hogy még jobban nyitottá és érdeklődővé tudnám tenni őt. Persze dolgoznia kell még azon, hogy az iróniával se lépjen át bizonyos határokat.”

– mondta el Jákob Natiról a véleményét, majd rátért Bettire.

“Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. Őt is egy nagyon szép nőnek tartom, ami bizony szintén sokat nyomott a latba a rózsaceremóniák során. Emellett hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sorsa, amivel bizony sorsközösséget vállalhatok vele. Ugyanakkor nagyon határozott és ez bizony egy nagyon fontos erénye.”

-mondta ki a milliárdos körmöskirály, aki vasárnap választani fog. Aztán, hogy rátalál-e az igaz szerelem és tündérmese lesz-e ebből a kalandból, azt az idő eldönti…

@reflektoronline

Újabb “majdnem csók”! #jákobzoli #beyonce #ladygaga #nagyő #tv2 #kígyóbűvölő

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

kiemelt kép: TV2

Jákob Zoltán: “Szeretem, ha egy lányról a megfelelő időben kerül le a bugyi” – videó

/p>