Hirdetés 

Krausz Gábor először szólalt meg a válásáról. Mármint konkrétan erről, miután több apró üzenetet rejtett el a közösségi oldalán. A sztárséf most kitálalt, de elárulta, hogy milyen viszony fűzi őt Mikes Annához.

Tóth Gabi visszavágott Krausz Gábornak? Tánc, csók, szerelem? Mutatjuk a videókat

Kemény időszakon van túl Krausz Gábor, miután felesége Tóth Gabi lecserélte őt a Fricska együttes fiatal táncosára, Papp Máté Bencére. A séf úgy érzi, már megerősödött annyira, hogy beszéljen a múltról, ahogyan azt a napokban Tóth Gabi is megtette.

Kiborult a bili! Itt az igazság, Tóth Gabi kitálalt arról is, hogyan ment tönkre a házassága!

“A harmadik táncunkat szeretném az elvált férfiaknak ajánlani, saját példámon megmutatva, hogy honnan hová lehet eljutni. Nyár közepén kiderült, hogy mi el fogunk válni, amit magam se hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön, és nagyon nehéz feldolgozni azt, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs. Hogy kifele erőt mutass, miközben belül egyébként romokban vagy. Ilyenkor az ember könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, hogy “hú, vége mindenek, mi lesz velem, hogy lesz…Én úgy éltem meg, hogy szépen leültem és csenddel vettem magamat körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam és nagyon sok segítséget kaptam nyilván a családomtól, a barátaimtól. Nagy szerencsém volt, mert találtam egy hobbit, amit elkezdtem szeretni, ez a tánc. Azt érzem, ennek köszönhető, hogy én most nagyon felszabadult és önbizalommal teli vagyok. Az újrakezdéshez erő kell és aztán meg kell nyomni azt a reboot gombot és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy ez bennem sikeresen lezárult. Másfél hónap alatt eljutottunk odáig, hogy élő adásban táncolok és úgy érzem, hogy nagyon, nagyon sokat segített nekem ez az egész ahhoz, hogy túllendüljek bizonyos nehézségeken. Én azt kívánom, bárki, aki ilyen szituációba kerül, találjon egy motivációt, mert sokkal egyszerűbb felállni.”

-mondta a sztárséf, aki a közösségi oldalán utalt arra, hogy Mikes Annához pusztán a tánc fűzi-e, vagy esetleg több is van köztük.

“Tegnap este tényleg több volt, mint egy tánc”

-írta a közösségi oldalán Krausz, aki már a műsor előtt is sejtelmesen beszélt partneréről.

@reflektoronline

Krausz Gábor és Mikes Anna tökéletes párosnak bizonyult. #krauszgábor #mikesanna #dancingwiththestars #dwts #tv2 #vallomás

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

kiemelt kép: Instagram

Megható fotók: Így öleli új szerelmét Tóth Gabi az “Átkozott nyár” közben!

 

/p>