Hirdetés 

Kiakadt Felföldi József debreceni édességmilliárdos Jákob Zoltánra, ugyanis szerinte a körmöskirály Nagy Ő-ként való szereplése csak reklámkampány volt, a benne szereplő- az igaz szerelem reményében jelentkező- nőkben csak statisztákat látott és úgy érzi, mélységesen szégyellnie kellene magát.

Jákob Zoltán: “Szeretem, ha egy lányról a megfelelő időben kerül le a bugyi” – videó

A vállalkozó nyílt levéleben osztotta ki Jákobot.

“Zoltán, elnézést, hogy így ismeretlenül Neked szegezem a kérdést, de őszintén érdekel, hogy nem szégyelled magad? Kicsit sem?

Ugyan én nem szerepelek olyan előkelő helyen a magyar milliárdosok listáján, mint Te, de azért tudom, milyen egyedülálló, kellemes megjelenésű, komoly egzisztenciájú, ismert vállalkozónak lenni, s azt az alapvető tényt le kell fektetnem, hogy ilyen paraméterekkel nincs gondja az embernek a társkereséssel.

Nem kell ahhoz semmiféle társkereső műsor, hogy egy magadfajta férfi bármilyen, számára mindenféle szempontból alkalmas párt találjon! Ebben egészen biztos vagyok.

Na de akkor miért mentél?

Hogy nagyobb ismeretséget szerezz? Hogy még több emberhez eljuttasd a márkád hírét? Hogy kicsivel több körömlakk fogyjon, s Te még gazdagabb ember legyél? Vagy éppen fizettek érte, hogy szerepelj?

Jó, mondjuk ezt Árpa Attila esetében még meg is értettem. Tudod, színész, aki saját bevállása szerint is a pénzért állt oda a kamerák elé… DE Téged nem értelek, el nem tudom képzelni, hogy egy olyan ember, akinek mindene megvan, hogy süllyedhet a Nagy Ő szintjére!

Tudod, ha azt szeretnéd, hogy többen ismerjenek, akkor lehetnének a vállalkozásodnak országos vagy nemzetközi jótékonysági programjai! Kiállhatnál egy jó ügyért, például a nők elleni erőszak felszámolása, az esélyegyenlőség megteremtése vagy akár a mellrák elleni küzdelem egy-egy olyan remek kezdeményezés lehet, ami tökéletesen passzolna a profilodba, ha már a nők millióira támaszkodva lettél az, aki ma vagy. Erre mondják, hogy annak, akinek bő kézzel mért az Isten, tudnia kell visszafelé is adni.

De Te ehelyett inkább újabb kapaszkodólétrának használtad a Nagy Ő ígéretében még hinni képes jelentkezőket. Ezek a lányok társat mentek keresni, de Te csak szereplőket, statisztákat láttál bennük, akikkel egészen addig volt kapcsolatod, míg forgott a kamera (ezt pontosan Te mondtad). Aztán, ahogy vége lett az egész cirkusznak, már nem is volt fontos a „szerelem”.

Nemrég hallottam a nyilatkozatod, miszerint a kiválasztott nővel három hónapja nem találkozhattatok, mert nem derülhetett ki, ki nyerte a műsort.

Na ne viccelj! Ha nekem tetszik valaki, tudod, ki mondhatná meg, hogy láthatom-e vagy sem!

Szóval őszintén kérdezem: kicsit sem szégyelled magad?

Én biztosan azt tenném a helyedben!”

-írta posztjában Felföldi.

kiemelt kép: TV2

A Nagy Ő szereplője elmondta, hogy a centik neki fontosabbak, mint a milliárdok – fotó

/p>