Hirdetés 

G.w.M és Kulcsár Edina nemrég bejelentették, hogy egy valóságshow-t indítanak, ahol a nézők betekintést nyerhetnek a családjuk életébe. Ez azonban sokakban keltett komoly ellenérzést. Az előfizetőknek mindent megmutatnak az életükről, akik pedig nem fizetnek, azok csak a szokásos posztokat láthatják.

Kulcsár Edina sztárvendég volt Jákob Zoltánnál: “Tud énekelni és énekelt nekem…” – videó

Kulcsár Edina az Instagram-profilja mellett néhány héttel ezelőtt indította el ugyanezen a felületen saját körüzenet csatornáját, és bejelentette, hogy hamarosan díjat fog kérni a tagságért.

“A csatornámon belül egy dolgot kértem mindenkitől, méghozzá azt, hogy semmit ne osszanak onnan tovább. Csak olyan tagjai legyenek akikben egy picike rosszindulat sincs. Ezt a kérésemet egyesek figyelmen kívül hagyták, így azt éreztem, nagy szükség van arra, hogy lépjek. Így kezdtem el gondolkozni, hogy mit lehet a rosszakarók ellen tenni. Hosszas töprengés után sem jutottam semmire, aztán egyszer csak megint feldobott egy újdonságot az Instagram. Ez volt ez az új funkció, az előfizetés, ahol havidíjat lehet meghatározni és rengeteg előnye van”

– magyarázta a szépségkirálynő a Blikknek, majd elárulta azt is, hogy párezer forintos előfizetési díjra gondolt, tehát nem kell nagy pénzekben gondolkodni.

“Én egy elérhetőbb árkategóriát szeretnék meghatározni, hiszen nem a pénz motivál ebben, csak egyfajta pajzsot szeretnék magam köré húzni ezzel a funkcióval. Ráadásul attól függően, hogy mennyien csatlakoznak, jótékonysági megmozdulást is tervezek, és ez az ami még inkább inspirál ennél az előfizetésnél. Ezen kívül számtalan ajándékkal is szeretnék majd kedveskedni a jövőben az előfizetőimnek, hogy érezzék, hogy fontosak számomra, törődőm velük és mindezzel még jó ügyet is támogatnak”

-mondta Edina, aki hozzátette, hogy olyan extra tartalmakat ígér, mint egy saját reality show.

/p>