Hirdetés 

Szabó Zsófi egész kiskorától fogva rivaldafényben van és ezt nem csak híres édesapjának köszönheti. Az elmúlt időszakban a legtöbb hír arról jelent meg, hogy új szerelme van, egy idősebb milliárdos külföldi üzletember személyében.

Zsófi próbálkozott már színészettel, énekesnőként is szívesen lépett volna a világot jelentő deszkákra, de végül kikötött a műsorvezetés mellett, amelyben heti szinten több alkalommal bizonyítja tehetségét.

Szerelem a láthatáron? Szabó Zsófi bikinis fotója kápráztatta el a műsorvezetőt!

Közösségi oldalain is nagyon aktív, napi szinten lepi meg új fotókkal, vagy sztorikkal rajongóit. A legnépszerűbb fotói mégis az egyik férfimagazinnak készültek, amelyeket Nánási Pál fotózott. Több pillanat is volt különböző műsorokban, illetve fotózásokon, amikor nem sokmindent bízott a fantáziára a csinos műsorvezető.

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

Szabó Zsófi az egyik interjúban nemrég beszélt is a fotózásokról és azokról az emberekről is akik irigységből negatív jelzőkkel illetik őt. 

@reflektoronline

Szabó Zsófi a modellkedésről és a rosszindulatú kommentelőkről is beszélt. #szabózsófi #rtlhun #vallomás #modell #kritika

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

Szabó Zsófi bikinis fotója felrobbantotta a netet!

kiemelt kép: RTL

Hoppá! Szabó Zsófi újra szerelmes? Itt a bizonyíték rá!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading