Hirdetés 

Az RTL-en futó Árulók – Gyilkosság a kastélyban című tévéműsor nemrégiben ért véget,. A produkció hatalmas sikerrel szerepelt, a nézettségi adatok az előzetes várakozásokat is felülmúlták. A műsorban Nádai Anikó nagy meglepetést okozott, hiszen a gyilkos szerepében is kiválóan teljesített, ám ártatlanként briliáns megérzéseivel a legjobb nyomozónak bizonyult.

Nádai Anikó fotója alatt háború indult! „Alig lehet rád ismerni… Botox?” – fotó

Külön pikantériája a történetnek, hogy Anikó csak az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy részt vesz a produkcióban.

„Októberben zajlott a forgatás, és csak pár héttel előtte született döntés arról, hogy én is részese leszek a műsornak. Voltak bennem kétségek, hogy ezt mennyire engedhetem meg magamnak anyaként, de mivel a páromra tényleg mindenben számíthatok, teljes nyugalomban tudtam őket otthon hagyni.”

– meséli Nádai Anikó a story.hu-nak, majd arról beszélt, hogy milyen kihívásokat jelentett neki a műsorban való szereplés.

„Alapvetően egy visszahúzódó ember vagyok, nagyon nehezen nyílok meg idegen emberek előtt, de egy ilyen helyzetben ezt nem teheted meg, ezért meg kellett erőszakolnom magam. Például vittem magammal könyveket gondolván, hogy majd a forgatási szünetekben olvasok, de erről szó nem lehetett.”

-mondta Anikó, majd hozzátette, hogy az egész kalandot egy önismereti tréningként fogja fel.

„Annak ellenére, hogy nem én nyertem, azt hiszem, győztesként távoztam. Egy rettenetesen önbizalomhiányos nő vagyok, de a műsor óta sokkal jobban hiszek magamban, a megérzéseimben, és összességében sokkal jobban szeretem magam, mint azelőtt, hogy bementem a kastélyba.”

-árulta el a műsorvezető. Anikó azt is elmondta, hogy most a házuk építkezésén dolgoznak, de párjával tervezik az esküvőjüket is.

Most építkezünk, minden erőnket, időnket, pénzüket ebbe fektetjük. Talán jövőre összejön, bár még egyáltalán nem kezdtük el szervezni. De sort fogunk rá keríteni, nagy esküvőt szeretnénk. Vágyom rá, hogy királynőként, fehér ruhában tündököljek. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de így van.

-mondta boldogan Nádai.

kiemelt kép: RTL

 

Nádai Anikó kiakadt: „Nem gondoljátok, hogy majd én érzem magam kellemetlenül?”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading