Hirdetés 

Liptai Claudia mosolyogva mesélte el a NőComment! adásában azt a kellemetlen pillanatot, amikor az egyik tanára az egész osztály előtt lejáratta. Az eset akkor történt, amikor a tanárnő egy fiataloknak szóló ismeretterjesztő könyvet vett el tőle, amelynek címe „Nem a gólya hozza” volt. Claudia ezt olvasgatta a tanítónő óráján.

Liptai Claudia pucér fotósorozatához pulzuscsökkentő kell! – fotógaléria

Claudia még csak az általános iskola második osztályába járt, de osztálytársai is hamar felfigyeltek a szexualitás iránti érdeklődésére. 

„Én emlékszem még mindig rá, hogy engem nagyon megalázott Palotai Erzsi néni. Ő volt az a tanár, aki elvette tőlem a Nem a gólya hozza című könyvet az egész osztály előtt, amikor azt olvasgattam. Egyébként még csak másodikos voltam akkor, tehát én elég korán elkezdtem ezt.”

-mondta a műsorvezető, aki úgy érzi nem tehetett arról, hogy ennyire korán érddekelte a téma és nem érezte azt sem jogosnak, hogy a tanítónő lejáratta egy osztály előt mindezért.

Borzalmasan megalázott engem. Nagyon érdekelt az a könyv, erre még mindig emlékszem. Szerintem ezt nem lehet befolyásolni, hogy egy gyerek későn vagy korán érő típus. 

-tette hozzá.


Claudia korán kezdett el érdeklődni a szexualitás irány (Fotó: YouTube)

kiemelt kép: RTL

Döbbenetes fogyás! Liptai Claudia miniruhában igazi bombázó lett, miután 10 kilót ledobott – fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading