Hirdetés 

Az RTL képernyőjére hamarosan visszatérő X-Faktorhoz nagy reményt nem fűznek a rajongók – derül ki a Reddit egyik posztjából. Az már előbb kiderült, hogy Gáspár Laci marad az egyedüli mentor a tavaly előtti gárdából, hozzá csatlakozik Valkusz Milán és a TV2-től elcsábított Majka. A női tag kilétét azonban még homály fedi.

Tóth Andi: „Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert…”

A legtöbben Tóth Andit látják esélyesnek, szinte minden fórumon arról írnak, hogy az egykori győztes visszatér első komoly sikerének helyszínére. Ezt azonban sokan nem nézik jó szemmel. Többen azt gondolják, hogy ha tényleg Tóth Andi lesz a következő, negyedik mentor, akkor már tényleg senki sem fogja nézni az X-Faktort – szúrta ki a Bors.

„Tóth Andi, és akkor már tényleg senki nem fogja nézni”

írta a kommentelő a Redditen a kérdésre, hogy vajon ki lesz a negyedik zsűritag. Mások egyébként inkább nevetségesnek és kapálózásnak tartják, hogy az egykori győztes visszatér a műsorba.

Visszavonulok a közélettől, de ha elfogy a pénzem, visszatérek. Valamiből meg kell élni, ha már az éneklésből nem sikerült.  Már a Gáspárral elcseszték a műsort, innentől ez már csak kapálózás!

-írta le a véleményét egy másik kommentelő.

Pár nap és kiderül ki lesz az X-Faktor női mentora! Kit tippeltek?
byu/IndependentBed1653 intalk_hunfluencers

kiemelt kép: TV2

Benne bízik meg igazán Tóth Andi! Az ágyban ölelkezve készült a fotó…

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading