Hirdetés 

Nem is olyan régen több fórumon is részletesen fejtették ki a rajongók, hogy Marics Peti a koncertjei után finoman szólva sem viselkedik úriemberként a rajongóival. Az énekes most reagált minderre, magyarázatot adott arra is, hogy miért viseli nehezen a rajngók tömegének közeledését.

Fotón a bizonyíték: Vele vigasztalódott egy ágyban Marics Peti!

A TV2-n jelenleg a Zsákbamacska egyik műsorvezetőjeként dolgozó zenész elmondta, hogy miért volt mogorva és elutasító a rajongóival egy-egy koncert után.

„Azt nagyon élvezem, hogy Marics Peti vagyok, de az elején sokkal máshogyabban reagáltam le önmagamban azt, hogy odajöttek hozzám a rajongók. Folyamatosan kapjuk dózisszerűen azt, hogy ordibálva jönnek több százan. Nyilván nagyon értékeljük és nagyon köszönjük, hogy ők vannak nekünk, de amikor lefárad az ember a koncert szezonban, és egymás hegyén-hátán jönnek, akkor ezt nehezebb jól kezelni. Viszont én mindenkinek nagyon szoktam örülni. Az a legnehezebb verzió, amikor 15 pálinka után esnek bele a nyakadba, és csókolgatnak szép szőrös férfiak… Azt viselem a legnehezebben. Viszont ha nők csinálják ugyanezt, az könnyebb valahogy”

– mondta el a Budapest Eye-nak adott interjújában Peti, aki a Sorry! magazinnak arról is beszélt, hogy mennyire viseli jól általában a médiafigyelmet és a mindenhol is figyelő szemeket.

„Tud sok lenni az ismertség, de ezt attól is függ, mennyire vagyok fáradt. Ha nagyon ki vagyok merülve, akkor sok minden zavar, és kevesebbet tűrök el, kevésbé vagyok képes értékelni a hírnevet. Viszont ha friss vagyok, jöhet bármilyen kihívás!”

-árulta el az énekes.

kiemelt kép: YouTube

Fotó bizonyítja: Szexi műsorvezetővel flörtölt Marics Peti!

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading