Hirdetés 

Jákob Zoltán nagyon határozott véleményt fogalmazott meg a Kőgazdalok fiatalok című műsorban tapasztalható viselkedéssel kapcsolatban – írta a Ripost.

Előkerültek a fotók! Így nézett ki a multimilliárdos Nagy Ő 2016-ban, akkor Rihannát hódította meg

Az üzletember határozottan kijelentette, hogy más véleményen van a helyes viselkedésről. Ugyanakkor úgy véli, hogy a hibákért nem csak a műsor szereplői tehetők felelőssé, hanem a szüleik is.

„Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam, és – elnézve a lányaimat és a fiamat – jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze, többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek”

-mondta Jákob, aki a saját gyermekeivel páhuzamot húzva elárulta azt is, hogy náluk nem a pénz az eszköz, amivel szeretnének a tömegből kitűnni, hanem inkább a tehetség és a produktum.

A Nagy Ő szereplője elmondta, hogy a centik neki fontosabbak, mint a milliárdok – fotó

„A kamaszlányaim, akik még iskolába járnak, semmiben nem akarnak kitűnni a társaik közül, ha csak nem a tanulmányi eredményeikben. Sosem kértek semmilyen drága, márkás ruhát vagy kiegészítőt. Meg is mondták, hogy nem akarnak az én elkényeztetett gyerekeimnek tűnni” 

-mondta a Ripostnak a milliérdos vállalkozó.

kiemelt kép: TV2

A milliárdos Nagy Ő megmutatta a magánrepülőjét! Mutatjuk a videót

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading