Hirdetés 

“Hidegen fújnak a szelek, azok nem jó jelentenek!” – szól a népdal, amit Tóth Gabi is feldolgozott. De vajon a TikTokon mit jelentenek ezek a gondolatok, ha az énekesnőről van szó?

A válás bejelentése után előkerültek Tóth Gabi vadító, szexi képei, a rajongók megvadultak! – fotók

Tóth Gabi élete hirtelen fordulatot vett: látszólag tökéletes házassága egyik pillanatról a másikra véget ért, ráadásul nagyon gyorsan nyilvánosság elé állt új szerelmével. Sőt, röviddel azután, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy Krausz Gábor séffel, a gyermekének apjával nem lesz közös jövőjük, már együtt is léptek fel.

Somogyvári Dániel egy Fonogram-díjas producer – aki olyan előadókkal dolgozik, mint Azariah, Manuel vagy ByeAlex -keményen fogalmazott Tóth Gabi művészetéről.

“Az olyan álszent előadókat, mint például Tóth Gabi, senki sem hallgatja, mert semennyire sem önazonos. A tapolcai nő haláltusáját vívta a zeneiparban, és végső elkeseredésében keresztény álruhát öltött, amiben sikerült összemoslékoskodnia magának egy mondvacsinált díjat, néhány koncertet, de leginkább a népharagot kivívnia. A Spotify-on annyian hallgatják, mint egy középszerű punkbandát.”

-mondta a producer. A TikTokon viszont úgy tűnik, hogy Tóth Gabi nagyon megtalálta a közönségét: a magyar felhasználók videókat készítenek a Szívbeemelő című dalára. A dal eredetileg a Hidegen fújnak a szelek című erdélyi népdal feldolgozása, amit sokan talán a Muzsikás együttes előadásában ismerhetnek. A dal történetéről a Recorder írt. Érdekeség, hogy a dal klipje körülbelül kilenc hónappal ezelőtt jelent meg a YouTube-on és Fricska is közreműködik benne, a pikantéria pedig, hogy a táncosok között feltűnik az énekesnő új párja, Papp Máté Bence is. Egy jelenetben látható, ahogy átharap egy áttetsző kelmét.

A mémmé vált sorok így hangzanak:

Hidegen fújnak a szelek,
Hidegen fújnak a szelek,
Hidegen fújnak a szelek, azok nem jót jelentenek,
Hidegen fújnak a szelek, azok nem jót jelentenek!

Ebből a pár sorból készültek el a remekbeszabott videók, amelyek tarolnak az online térben.

@dszckeri

Igazgató Úr visszatért, és “gyilkosabb”, mint valaha😱#dszckeri #fy #foryoupage #frypgシ #school #osanya #gothtabi #hidegenfujnakaszelek #dunaujvaros #golyak #teacher #igazgatour #dance #foryou

♬ Szívbeemelő – Tóth Gabi

A mémek lényegét szinte lehetetlen elmondani, ha valaki megnéz néhány videót, akkor érezni fogja. A mémek tulajdonképpen olyan témák, jelenségek, mozdulatok vagy dallamok újrafeldolgozása, amiket többletjelentéssel ruháznak fel. Ha az időjárásról beszélünk:

@th_xcotorioon

HIDEGENFUJNAKASZELEK⁉️⁉️🔥🔥#hidegenfujnakaszelek #foryou #szél #tóthgabi #storm #lowquality

♬ eredeti hang – 😦

Amit jobb, ha Gabi nem is lát:

@robozagoston

#tothgabi #osanya #agostonroboz #fyp

♬ Szívbeemelő – Tóth Gabi

A trendben meglepő módon beállt az énekesnő is, aki Szabyesttel, az egyik legismertebb magyar influenszerrel közösen mutatta be, hogy nála hogyan fújnak hidegen a szelek:

@szabyest

Gabival helyére tettük a trendet 😝❤️ @Gabriella Tóth #magyar #hidegenfujnakaszelek #tothgabi #szabyest #fypシ

♬ Szívbeemelő – Tóth Gabi

kiemelt kép: TV2

A net népe rájött, hogy miért válik Tóth Gabi és férje! – fotóval erősítették meg…

/p>