Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának bejelentése az év eddigi legnagyobb port kavart híre. Az események gyorsan pörögnek, hiszen amígy Krausz Gábor elköltözött a szentendrei álom-otthonukból, addig a Fricska táncegyüttes tagja, az énekesnő új szerelme már be is költözött oda. Hannaróza az édesapjánál van, a szerelmesek pedig ezt kihasználva már nyaraltak is együtt, mégpedig családostul.

Kínos titok derült Ki Tóth Gabi és új szerelme kapcsolatáról…

Hazatérésük után koncerteztek, Gabi beszólt a károgóknak, majd megszegte a nemzet kenyerét. Apró üzeneteket küld a rajongóknak, pénteken például bejelentette, hogy a Városligeti Mentőnapon is ott lesz és teljes mellszélességgel támogatja az egészségügy ezen ágazatát.

Több hazai híresség is megszólalt már a válásról és Tóth Gabi új kapcsolatáról, testvére is kimondta már többször a véleményét, azonban a felek még nem nyilatkoztak. Most a Fricska Táncegyüttes tagjainak véleménye derült ki – köszönhetően egy közeli ismerősnek.

„Máté és Gabi sugároznak a boldogságtól, és ennek a Fricska tagjai is örülnek. Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket. Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt. Emiatt nem változott senki hozzáállása, nem alakult ki feszültség.”

– mesélte a lapnak egy, a csapathoz közelálló forrás, aki elmondta, a pár nagyon figyel arra, hogy kapcsolatuk és a munkájuk maximálisan el legyenek szigetelve egymástól.

„Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz.”

-tette hozzá a lap informátora.

kiemelt kép: TV2

Gyors volt: Itt vannak a lesifotók Tóth Gabiról és új párjáról!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading