Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása minden bizonnyal az egyik, ha nem a legnagyobb bulvártörténet 2023-ban. A sztárpár 10 napja jelentette be, hogy válnak, amelynek hátteréről azóta kiderült, hogy egy harmadik fél miatt történt mindez, akinek kiléte sem maradt sokáig titokban. A Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence rabolta el az énekesnő szívét.

Az események meglehetősen gyorsan zajlottak, egy pillanat alatt derült ki minden -az elmúlt hónapban – mutatott apró jel Tóth Gabi és fiatalabb kedvese románcáról. A válás bejelentése után már másnap szerelmesen andalogtak Jászberény utcáink, amelyről lesifotókat is készített a Blikk.

Gyors volt: Itt vannak a lesifotók Tóth Gabiról és új párjáról!

Közben kiderült az is, hogy a fiatal táncos már beköltözött az énekesnő és Krausz Gábor közös otthonába, mire a sztárséf magához vette egyermekét. Gabi nem is gondolkodott sokat és azonnal elutazott egy romantikus nyaralásra a fricskás fiúval Rovnijba, ahol szintén készült róluk lesifotó. A zenei szakmában köztiszteletben álló Somogyvári Dániel dalszerző – zenei producer is megszólalt Gabival kapcslatban, kemény szavakat fogalmazott meg az énekesnővel kapcsolatban.

A producer Tóth Gabiról: “Az olyan álszent előadókat, mint például Tóth Gabit, senki sem hallgatja”

Mindezek után augusztus 19-én jött az első fellépés a botrány óta, Tóth Gabi és a Fricska Hevesen lépett színpadra, ahol a Blikk tudósítása szerint párszáz rajongó várta kedvenceiket és ahol a fellépés előtt más téma volt az elmúlt másfél hét minden egyes mozzanata. Közben megérkezett a művésznő és szerelme a táncosokkal együtt és a színpadra lépés után üzent a rajongóknak:

Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam

– mondta el a mikrofonba, majd az “Ez vagyok én” című számát kezdte el énekelni. Gabi arról is beszélt, hogy ebben a nehéz helyzetben a rajongóiból merít erőt. 

Az egy órás koncert után Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy autóval gyorsan távoztak a koncertről, amíg a Fricska többi tagjai várakozni voltak kénytelenek egy másik fuvarra.

kiemelt kép: RTL

Tóth Gabi új párja már be is költözött a Krausz Gáborral megálmodott családi fészekbe…

 

 

/p>