Hirdetés 

Tóth Gabit még a kritikusai sem vádolhatják azzal, hogy túl sok időt pazarolna el az életében. A válásukat szerdán bejelentették Krausz Gáborral, csütörtökön már Jászberényben sétálgatott új szerelmével, a Fricska együttes egyik tagjával, most pedig kiderült, hogy a táncos már tulajdonképpen össze is költözött Tóth Gabival, mégpedig abba a házba, amit Krausz Gáborral együtt álmodtak meg maguknak. Erről a Blikknek beszélt az énekesnő egyik ismerőse.

8 hónapja mondta Tóth Gabi a „fricskás fiúkról”: „Kihajtották belőlem a szuflát rendesen” – videó

Az ismerőse szerint Papp Máté Bence nemhogy ott alszik, hanem ott is lakik már a szentendrei házban, Krausz Gábor pedig albérletet keresett magának. 

A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg.

mondta a Blikknek egy, a házaspárt jól ismerő informátor, aki azt is elárulta, hogy mikor kezdődött a viszony az énekesnő és a táncos között.

„Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret.”

 fogalmazott az ismerős.

kiemelt kép: TV2

https://reflektoronline.com/2023/08/10/toth-gabi-szexi-fotok-valas/

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading