Hirdetés 

Amint azt már megírtuk, Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak. A közleményt először a férfi posztolta a közösségi oldalára, később pedig maga az énekesnő is megerősítette a szomorú hírt.

Tóth Gabi megfogadta: Innentől minden más lesz

A sztárpár nemrég költözött be a közösen megvásárolt álomotthonukba, amelyet Szentendrén vásároltak és kínkeserves munka, energia és rengeteg idő árán tudtak beköltözhetővé tenni. A család körülményeiről épp le lehetett volna írni, hogy végre idilli, amikor beütött a bomba: válni fognak.

Mi lesz a közös otthon sorsa? Ki marad és ki megy? Talán eladják a közös családi fészket?

Az elmúlt hónapokban Gabi többször is beszámolt a követőinek a házuk felújításával és költözésük nehézségeivel kapcsolatos problémákról. Az építkezés különösen stresszes folyamat volt, amit az énekesnő is megtapasztalt. Lakáshitelt kellett felvenniük és belefogyott ebbe a stresszes időszakba, mivel a munkálatok lassabban haladtak, mint tervezték. Volt olyan időszak, amikor panzióban kellett lakniuk, és dobozokból kellett élniük.

https://www.instagram.com/p/Col9p-zqMEo/

Mindennek ellenére a kapcsolatuk nem ingott meg, mindketten hősiesen viselték a rájuk nehezedő terheket. Az énekesnő végül májusban büszkén mutatta meg új otthonukat belülről a követőinek, így mindenkinek úgy tűnt, hogy az életük révbe ért és nyugodtan élhetnek a megálmodott családi fészekben. Úgy tűnik, ez a terv a múlté, de hogy ki marad és ki költözik, illetve mi lesz a közös ház sorsa, az a jövő zenéje.

kiemelt kép: Instagram

Tóth Gabi döntött: visszavonul!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading