Hirdetés 

Steiner Kristóf is megszólalt Tóth Gabi és Krausz Gábor válása kapcsán. Az egykori műsorvezető kendőzetlenül kimondta, amit gondol.

Tóth Gabi megtörte a csendet! Ezt üzente mindenkinek…

Kristófot személy szerint teljesen hidegen hagyja a sztárpár válása és élete, valamint az is, hogy a kis Hannaróza hol marad, de az sem érdekli, hogy az énekesnő felvágja-e a nemzet kenyerét. Szerinte mindez magánügy, ami elméletileg nálunk Magyarországon a négy fal közé tartozik.

„Kezdem azt gondolni, hogy velem van a baj, amiért egyáltalán nem érdekel, nem foglalkoztat és nem köt le Tóth Gabi és Krausz Gábor családi állapota – ki kivel lépett le, ki kivel nyaral most, hol marad Hannaróza, felvágja-nem vágja a Nemzet Kenyerét… Egyszerűen csak minden jót kívánok nekik, mint mindenki másnak. Értem, ez (elméletileg) politikáról, hitről, társadalomról is szól(na), és ezekről persze, érdemes is beszélni, de a buta pletyka az buta pletyka. Nincs benne több… Mi változik az életetekben, ha gazdagabbak lesztek a hőn áhított információkkal? Mindez az országban, ahol sokak szerint ‘a magánélet a négy fal közé tartozik’…”

-írta Kristóf a Facebookon.

kiemelt kép: YouTube / TV2

Előkerült a videó! Tóth Gabi új szerelme ezzel lenyűgözte még Simon Cowellt is!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading