Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása egy megszokott celebszakításnak indult, azonban igazi szappanopera lett belőle. A sztárséf első közelményét Tóth Gabi bejelentése követte, aztán ezután elindult a lavina.

Gyors volt: Itt vannak a lesifotók Tóth Gabiról és új párjáról!

Kiderült, hogy Krausz Gábor a közleményében nem véletlenül használta a “fricska” szót, hiszen azóta egyértelművé vált, hogy az énekesnő a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával szűrte össze a levet. Az első közös nyilvános fotók már a válás bejelentésének másnapján megjelentek, a szerelmesek boldogan andalogtak kéz a kézben Jászberény utcáin. Időközben az is kiderült, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence szülei már ismerik egymást, a közösségi oldalaikon már jó ideje ismerősök – ezt a Story magazin szúrta ki.

Az énekesnő valószínűleg nemcsak a különböző hírportálok kommentjeitől sokallt be, hanem a saját Instagram oldalán kapott megjegyzésektől is, ugyanis az oldalán letiltotta a hozzászólások lehetőségét, de már az sem látható nyilvánosan, hogy kik kedvelik a bejegyzéseit, így azt sem látjuk, hogy a Fricska Táncegyüttest megalapító Papp Máté Bence melyik bejegyzésekre hogyan reagált.

kiemelt kép: TV2

A válás bejelentése után előkerültek Tóth Gabi vadító, szexi képei, a rajongók megvadultak! – fotók

/p>