Hirdetés 

A szerdai nap bombahíre volt, hogy Krausz Gábor a közösségi oldalain közleményben tudatta a nyilvánossággal: válni fog feleségétől. Ezt nemsokkal később maga az énekesnő is megerősítette.

Tóth Gabi megfogadta: Innentől minden más lesz

Krausz Gábor elejtett egy mondatot a közleményben, amely különösen nagy indulathullámokat keltett a rajongókban.

„Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

A fricska szót pedig az első pillanatban is mindenki úgy értelmezte, hogy a Tóth Gabival együtt turnézó Fricska táncegyüttes egyik tagja kerülhetett intim közelségbe Gabival, ami a kapcsolatuk vesztét okozta. Mindezek után pedig nemcsak Gabit, de a Fricska Táncegyüttes tagjait is zaklatni kezdték a kommentelők úgy, hogy mindez csak spekulációkon alapul.

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi döntött: visszavonul!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading