Hirdetés 

Kóbor János már a koronavírus első hulláma közepette is pesszimistán nyilatkozott a zenekar jövőjét illetően. 

Amint akkor a Ripostnak nyilatkozott

Egzisztenciálisan megoldható lenne az Omega számára, hogy kihagyjunk egy évet, nem erről van szó. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek.

– mondta az énekes, aki szerint az egész világ összezavarodott a vírus hatására.

Ekkor azonban még úgy gondolta, ha nyár végére végleg megszűnt volna a járványhelyzet, akkor pozitívabban látta volna a jövőt, azonban az akkor már látható második hullám tudatában a zenekar létét is megkérdőjelezte.

Nem tudom, lesz-e még Omega…

– jelentette ki.


Kóbor János már a nyáron sem bízott az Omega jövőjében (Fotó: MTI)

Mecky szerint az ő korukban már senki sem lehet makkegészséges; aki azt mondja, hogy nem fáj semmije és nincs semmi baja, az azért lehet, mert már a föld alatt van.

Azt el kell fogadnunk, hogy nem minden úgy megy, mint régen, fiatalon. Én ilyen szempontból nagyon szerencsés vagyok, bár már nem mernék benevezni egy száztíz méteres gátfutásra.

– humorizált akkor a legendás énekes.

A felvetés most sajnos komolyra fordult, hiszen amint arról a Reflektor Online is beszámolt szerdán hajnalban az együttes alapítója és billenytűse, Benkő László elhunyt.

A zenész és művészvilág apraja és nagyja, rajongók milliói gyászolják az ikont itthon és határainkon túl.

indexkép: MTI

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading