Hirdetés 

“Szeretném, ha mindketten még boldogabbak lennénk…” – írta a Jézuskának Suzy kislánya

SUZY ÚJRA A RÉGI!

A nemrég koronavíruson átesett énekesnő a TV2 Mokka című műsorának stábját látta vendégül ma reggel. Suzy elvált, független nőként az első karácsonyra készül kislányával Zsuzsikával. A Karácsony a világjárvány kellős közepén senkinek sem könnyű, de mégis mindenki igyekszik a maga módján a lehető legszebbre varázsolni ezt a pár napot. Suzy természetesen most sincs egyedül, hiszen a szülei és a testvérei, illetve a kevés, de annál igazabb barátai most is mindenben mellettük állnak. – Gyermekkorom óta a Karácsony a legszebb ünnepünk, ilyenkor megpróbálunk a rohanó hétköznapokhoz képest még jobban odafigyelni egymásra, ha lehet még több időt tölteni együtt. Mivel most lesz az első olyan év, amikor az ünnepek alatt nem lesz fellépés, így erre sajnos, vagy hála Istennek lesz lehetőség. Igaz, hogy a bevételek, mint mindenkinél, nálunk is jelentősen megcsappantak, ebből Zsuzsika semmit nem érezhet, inkább bármit bármit megvonok saját magamtól, de ő semmiben nem szenvedhet és nem is szenved hiányt. A kis Suzy nagyon várja a karácsonyt, levelet is írt a Jézuskának, amellyel sikerült megsiratnia anyukáját. –El sem hiszitek, mennyire meglepődtem, mikor azt olvastam, hogy

“Kedves Jézuska! Most tényleg nem számít, milyen ajándékot hozol, csak Anya legyen egészséges, mert tudod nemrégen beteg volt, de már jobban van. Szeretném, ha mindketten még boldogabbak lennénk és persze a Papáék és a Keriék is.”  Sikerült megsiratnia a gyerekemnek… 

-mondta meghatottan a népszerű énekesnő, aki most már a süteményeket sem egyedül készíti, Zsuzsika mindenben segít.


Zsuzsika és Suzy a reggeli Mokkában sütött jobbnál – jobb süteményeket (Fotó: Fóris Szilárd)
“EZ A SZENTESTE SÍRVA – NEVETŐS LESZ…”

Ez volt a főpróba, a hólabdát és a kókuszgolyót is meg fogjuk csinálni az ünnepekre is. Zsuzsika már 8 éves elmúlt, önálló kis csaj, ragaszkodik hozzá, hogy az ünnepi készülődés minden apró részletében jelen legyen. A Mokkában a kókuszgolyót szinte teljesen egyedül csinálta. – mondta Suzy, aki úgy tervezi, hogy a szentestét a család mindenképp együtt tölti.

A családi hagyomány szerint az ebéd Édesanyáméknál lesz, majd ezután az esti vacsorára az egész család nálunk fog összejönni. Mindenki süt, vagy főz valami finomat és hozza magával, de természetesen a fő menüvel én készülök meglepni a családomat. Ilyenkor mindig karácsonyi dalokat énekelünk együtt, nosztalgiázunk a régi karácsonyokról, mikor még a testvéreimmel gyerekek voltunk, az idén úgy tervezzük, hogy a nemrég előkerült videókazettákat is végignézzük. Biztos vagyok benne, hogy ez a Szenteste sírva-nevetős lesz.

-mesélte az énekesnő.

A Mokka riporterét Hederman Sztellát is elvarázsolta Zsuzsika. (Fotó: Fóris Szilárd)
VÁLÁS UTÁN ELJEGYZÉS


Hirdetés 

Ádám, Nikolett párja teljes titokban szervezte a családdal az eljegyzést (Fotó: Kiss Bálint)

Suzy húgát, Nikolettet eljegyezték!

Teljes titokban készült rá a család, meglepetésként érte Suzy húgát az eljegyzés.

Öcsémnek, Andrisnak lassan egy éve volt az esküvője, nekem idén a válásom, év végére pont ideje volt egy eljegyzésnek. 

-nevetett Suzy, aki benne volt a titkos készülődésben. – Niki semmiről sem tudott, a párja elvitte hétvégén sétálni a városba, “véletlenül” kimentek a Mátyás – templomhoz is, ahol még Niki meg is jegyezte, hogy “valaki itt hagyta a rózsáját”. Természetesen rögtön kiderült, hogy a hatalmas vörös rózsacsokor valójában az övé és a párja igazi lovaghoz méltóan megkérte a kezét. A család és a szűk baráti kör pedig hirtelen ott termett, mint a mesében. Niki nagyon megilletődött, látszott rajta, hogy ez életének egyik legboldogabb napja. Örültem, hogy ezt átélhettem vele.

Ilyen a mi családunk, mindenben mindig együtt vagyunk. Jóban és rosszban is.

-mondta Suzy, aki azt is elárulta, hogy ha a helyzet engedi, akkor jövő nyáron lagzi is lesz a családban. Hogy ő mikor állapodik meg újra, arra viszont nem tudja még a választ. -Túl gyorsan történt az életemben minden. Tényleg mindig magabiztos vagyok, de a lelkivilágom sokszor nekem is hatalmas kérdőjel. A legbiztosabb pont az életemben Zsuzsika. Elég komoly szimbiózisban élünk ahhoz, hogy a mindennapjainkban állandóan jelen legyen egy harmadik fél. Erre szerintem nálam jobban csak a gyerekem nem készült fel.

Most jelenleg azt hiszem minden úgy van jól az életemben, ahogy van.

-mondta Suzy, aki januártól újra stúdióba vonul, hogy folytassa a tavasszal megjelenő új nagylemeze munkálatait. 

 

Suzy reggel a Mokkában mesélte el, hogyan készülnek az ünnepekre (Fotó: Fóris Szilárd)

 

indexkép: TV2


Hirdetés 

%d bloggers like this: