Hirdetés 

Suzy közel 100 barátjával mulatott szilveszter este!

Az ország egyik legnépszerűbb mulatós énekesnője Suzy semmit nem bíz a véletlenre, követi a népi hiedelem szerint leírtakat.

Ennek megfelelően szeretteivel és barátaival, összesen közel 100 emberrel mulatott szilveszter este!


Suzy nagyon babonás, megalapozta a 2021-es év hangulatát (Fotó: Fóris Szilárd)

Természetesen a kornavíruson is átesett énekesnő a járványügyi szabályokat is felelősen betartja, azonban nem hagyta, hogy a pandémia megakadályozza abban, hogy szeretteivel és legközelebbi barátaival együtt mulasson.

-Hármasban ünnepeltük a szilvesztert, ami őszintén megvallva furcsa volt. Idén nem volt fellépés, ráadásul sem a családom, sem a barátaim nem voltak itt. A népi hiedelem szerint pedig amilyen hangulatban töltöd az év utolsó napját és az új év első óráit, napjait, olyan lesz az egész éved. Hát nem hagyhattam, hogy ne legyünk vidámak, így kitaláltam, hogy tudnék együtt mulatni mindenkivel, akit szeretek! – kezdte Suzy, aki olyat csinált, amit eddig még sosem.

Az összes barátomat és a családom minden tagját videóhívással kerestem meg, majd mikor felvették a telefont, azonnal belekezdtem a kedvenc nótájukba. Közel 30 hívást indítottam, nagyjából 50 dalt énekeltem el és közel 100 emberrel mulattam együtt szilveszter éjjelén  4 órán keresztül. 

-summázta a teljesítményt az énekesnő, aki ezzel a virtuális koncert sorozattal minden bizonnyal hazai rekordernek számít – köszönhetően a babonának, amely téren Suzy abszolút szintén szabálykövető.

– Szilveszter napján sosem eszem szárnyasokat, mert azok elkaparják a szerencsénket, emellett a halat is kihagyom, mert azt mondják a nagy öregek, hogy azzal elúszik a szerencse. Marad tehát a malac és a marhasült, ami sosem hiányozhat az asztalról ilyenkor és ámbár egyik sem a kedvencem, de mit csináljak, a babona ezt diktálja, kénytelen vagyok éjfélig várni a lencsére és a virslire, hogy jóllakhassak. – mondta nevetve Suzy, aki számos egyéb hiedelem intelmének szót fogad.

PIROS BUGYI SZILVESZTER ÉJJEL – DE MIÉRT IS? SUZY ELMONDJA!

– Egész évben dolgozok, emellet vezetem a háztartást, el sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy Szilveszter és Újév napján nem kell mosnom, mert a babona szerint ez is rossz ómen, bár bevallom, ha nem lennék babonás, esküszöm akkor sem mosnék ezeken a napokon. Jól esett végre egy kicsit pihenni, kikapcsolódni és ha csak virtuálisan is, de mindenkivel együtt mulatni, aki fontos nekem. – mondta Suzy, aki amellett hogy rajongóit is köszöntötte a Facebookon, egy pikáns részletet is elárult a babonás szokásai közül.

Régi szokás szerint kötelező szilveszter napján a piros fehérnemű viselete, mert viselője sikeres és szerencsés lesz az újévben, emellett a piros bugyival biztosíthatjuk azt, hogy vérpezsdítő és mozgalmas lesz a szexuális életünk a következő évben. 

– zárta a babonás szokásait a népszerű énekesnő.

indexkép: smagpix


Hirdetés 

%d bloggers like this: