Hirdetés 

Siklósi Örs halálhíre egyenesen megrázta a magyar zenei világot, és többek között ByeAlex is nehezen tudja elhinni, hogy mindössze 29 évesen elhunyt az AWS frontembere.

Nagyon elszomorította az embereket az AWS bejelentése, amiben tudatták a rajongókkal, hogy 29 évesen meghalt a zenekar énekese, Siklósi Örs, aki hosszú ideje küzdött a leukémiával. Rengetegen szerették, tisztelték őt, és például ByeAlexben is mély nyomott hagyott a fiatal előadó munkássága, ráadásul volt alkalom, hogy közösen is dolgoztak – bár ByeAlex őszinte megemlékezéséből kiderül, hogy ez nem volt éppenséggel zökkenőmentes.


(Fotó: RTL Klub)

Én ezt nem hiszem el! Pár éve (2019) közös dalt készítettünk az AWS és a USNK csapatokkal, ahol én a USNK szövegében és a zene egy részén dolgoztam. Emlékszem össze is vesztünk Örssel akkor; nem jöttünk ki könnyen a munka alatt. Ő is nehezen engedett az igazából és én is… De nem érdekelt, mert nagy tehetségnek tartottam ezt a fiatalembert. Elképesztően erős metálénekes volt, óriás hanggal. Konkrétan mindjárt sírok! Ez tragédia! Erőt és kitartást kívánok Örs szerelmének, családjának, barátainak; és persze az AWS-nek is! Hatalmas veszteség ez a magyar zenének is…

– búcsúzott Siklósi Örstől ByeAlex.


Kép: instagram.com/byealexittvan/ Insta Story

Itt lehet meghallgatni a fent említett közös dalt:

indexkép: RTL Klub

/p>