Hirdetés 

Váratlan fordulat! Suzy megbocsátott a sértő posztokért

Ahogy arról már több alkalommal írtunk, Királyvári Zsuzsanna, ismertebb nevén Suzy feljelentést tett egyik volt kollégája ellen, aki egy guminő és volt férje közös fotóját “Suzy és Jolly élő koncert” megjegyzéssel posztolta.

Suzy intelligens emberhez méltóan ekkor sem szállt be a sárdobálásba, inkább a jog adta lehetőségeket kihasználva próbálta meg jobb belátásra bírni egykori barátját, kollégáját, aki mindeközben is sértő montírozott videókat és egyéb megjegyzéseket írt ki a közösségi oldalára a mulatós énekesnővel kapcsolatban. Az első tárgyaláson nem jelent meg sem az alperes, sem annak jogi képviselője, így a büntetőügy tárgyalását elhalasztották az idei évre.

Úgy tűnik azonban, hogy több találkozás a bíróságon már nem lesz, hiszen a tegnapi napon egy közös fotó és pár kedves sor jelent meg K. Zoltán és Suzy oldalán, amely azt sejtteti, hogy a vitás helyzet rendeződött és a két egykori kolléga között mára már szent a béke.

Az elmúlt időszakban több olyan posztot is kitettem nyilvánosan, amelyekkel sajnos megsértettem olyan embereket, akiket nem akartam. (…)Baráti kapcsolatunkat rendeztük és örülök, hogy újra szent a béke köztünk, különösen azért is, hiszen éveken keresztül dolgoztunk együtt és az egyik legjobb mulatós énekesnőnek tartom őt.

-írta a posztban Zoltán Suzyval kapcsolatban.

Megkérdeztük Suzyt a történtekről, aki röviden reagált lapunknak. – Zoli eljött hozzám, megbeszéltük a dolgot és fátylat borítottunk rá. Nem vagyok haragtartó típus, így nem volt kérdés, hogy megbocsátok neki, de azt nyilván a továbbiakban sem hagyom senkinek, hogy nyilvánosan sértegessen, vagy megalázzon. A bírósági eljárást az ügyvédem, dr. Pikali Petra megszünteti és ezzel vége is a történetnek. – mondta Suzy.


Suzy és ügyvédje az első tárgyalás után Fotó: Facebook / Királyvári Zsuzsanna)

indexkép: Faecobook / Királyvári Zsuzsanna


Hirdetés 

%d bloggers like this: