Hirdetés 

Dagad a botrány! Felesége is feljelentette Fekete Dávidot!

Amint azt már megírtuk, a rendőrség kedden alapos házkutatás után őrizetbe vette Fekete Dávidot. 

Az egykori Megasztáros saját maga indította el a lavinát a TV2 reggeli műsorában, ahol válásáról és több tízmilliós nagyságrendű tartozásairól beszélt. Ezt követően az elmúlt hetekben sorra bukkantak fel a médiában az énekes károsultjai. Először arc nélkül, majd egyre többen arcukat is vállalták a kálváriájukhoz, amely kinél több, kinél levesebb kárral járt, de minden áldozat milliós nagyságrendben lett vesztese az énekessel való üzleti, vagy baráti együttműködésnek.

Fekete Dávidot végül kedden reggel őrizetbe vették, ennek tényét az illetékes rendőrkapitányság is megerősítette.

„Letartóztatását indítványozták a nyomozók annak a 35 éves győri autókereskedőnek, aki mintegy két évre visszamenően jelentős összegekkel több embert károsíthatott meg. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban 2021. május 4-én őrizetbe vettek egy ismert győri férfit.

A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalember gépjárművek adásvételével foglalkozott, azonban több autótulajdonost károsított meg azzal, hogy a gépkocsik eladását követően azok ellenértékét nem fizette ki. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és az otthonában kutatást tartottak” – olvasható a police.hu oldalán.


Fekete Dávid és felesége válása robbantotta ki a botrányt. (Fotó: TV2)
Közel százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével

Biztos forrásokból megtudtuk azt is, hogy Fekete Dávid a feleségét és ezzel együtt gyermekeit is annyira nehéz helyzetbe hozta, hogy a háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenül anyagilag. Úgy tudjuk, hogy az énekes közel százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével, amelynek többmilliós havi törlesztőjét nem tudja fizetni. Erről a hitelfevételről egyébként az egyik győri férfi, Fekete egyik károsultja is beszélt a TV2 műsorában.

Most lapunk egyik informátora elmondta, hogy az énekes közel százmilliós adósságba hajszolt felesége, Regina is feljelentést tett férje ellen, mivel azt gyanítja, hogy Fekete különböző törvénytelen mahinációkat csinált ebben a vállalkozásban is. Lapunk elérte telefonon az énekes feleségét, de ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben hivatkozva arra, hogy nem szeretné a nyomozati szakaszban a hatóságok munkáját nehezíteni.

Regina ügyvédje kérdésünkre megerősítette a feljelentés tényét.

-Ügyfelem valóban feljelentést tett Fekete Dávid ellen, azonban ennek a büntető ügynek a részleteiről egyelőre nem áll módomban nyilatkozni- mondta röviden dr. Pikali Petra.

kiemelt kép: Instagram / Fekete Dávid


Hirdetés 

%d bloggers like this: